Ένα διήμερο για την ανθρώπινη φωνή 28 & 29 Ιανουαρίου 2017

Ένα διήμερο για την ανθρώπινη φωνή
28 & 29 Ιανουαρίου 2017
Nefeli walking undercover
Iστορίες για το φως και τους ανθρώπους

28 Ιανουαρίου/18:30
Βραβευμένη τραγουδοποιός, η συνθέτις, στιχουργός και βιολονίστα Νεφέλη Λιούτα συγκεντρώνει τους συνεργάτες της στη σκηνή του Μεγάρου για ένα σετ μινιμαλιστικών ήχων και πολυφωνικών χρωμάτων.
αγορά εισιτηρίων
Pentathlon
28 Ιανουαρίου/19:45
Οι αδελφές Ελένη και Σουζάνα Βουγιουκλή πειραματίζονται με τις άπειρες δυνατότητες που προσφέρει η ανθρώπινη φωνή και εξερευνούν τις μουσικές του κόσμου.
αγορά εισιτηρίων
Lou is – Straight from the soul
28 Ιανουαρίου/21:00
Η Λουίζα Σοφιανοπούλου με τον Μάνο Κιτσικόπουλο στο πιάνο εξερευνούν, μέσα από το διεθνές ρεπερτόριο, όλη την γκάμα των ανθρώπινων στιγμών, από τη Γαλλία ως την Αμερική, από το tango argentino ως τη soul.
αγορά εισιτηρίων…
Οι κυρίες του ρεμπέτικου
28 Ιανουαρίου/22:30
Η Κατερίνα Τσιρίδου ζωντανεύει τις επιτυχίες που ερμήνευσαν οι μοναδικές φωνές του ρεμπέτικου, Μαρίκα Νίνου, Στέλλα Χασκίλ, Σωτηρία Μπέλλου και Ρόζα Εσκενάζυ.
αγορά εισιτηρίων…
Northern lights
29 Ιανουαρίου/11:30
Η μαγεία του χορωδιακού τραγουδιού μέσα από έργα συνθετών από τις Σκανδιναβικές και Βαλτικές χώρες.
Χορωδία της ΕΡΤ
Θάνος Μαργέτης, πιάνο
Διεύθυνση: Δημήτρης Κτιστάκης
αγορά εισιτηρίων…
Η αγάπη του ποιητή
29 Ιανουαρίου/18:30
Ο Ιάσων Μαρμαράς σε ρόλο τραγουδιστή και πιανίστα ερμηνεύει τον συνταρακτικό κύκλο τραγουδιών των Σούμαν και Χάινε, προτείνοντας ένα ακρόαμα που φέρει κάτι από την αμεσότητα και την έμπνευση της στιγμής που γράφτηκε το έργο, 176 χρόνια πριν.
αγορά εισιτηρίων…
Ηχοτρόπια
29 Ιανουαρίου/19:45
Η χαρισματική σοπράνο Μάτα Κατσούλη με τον Μιχάλη Παπαπέτρου στο πιάνο παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με έργα Purcell, Giordani, Vivaldi, Debussy, Crumb κ.ά.
αγορά εισιτηρίων…
Νυχτερινές εξομολογήσεις
29 Ιανουαρίου/21:00
Ο Βασίλης Γισδάκης και η Έλενα Παπανικολάου, με τον Μίλτο Λογιάδη στο πιάνο «εξομολογούνται» πάνω στα τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι που αγαπήσαμε.
αγορά εισιτηρίων…
Advertisements

Συντάκτης: valiαmixael

Είμαι η Βάλια Μιχαήλ Έχω ασχοληθεί με την εκπαίδευση, την δημοσιογραφία και την συγγραφή βιβλίων. Έχω γράψει πάρα πολλά άρθρα για τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και τον πολιτισμό, την υγεία, την παιδεία, την οικολογία κ.λ.π., σε εφημερίδες που έχω συνεργαστεί. Τα τελευταία χρόνια εκφράζομαι μέσα από την ηλεκτρονική μου ιστοσελίδα neaonline (http://neaonlinedotcom1.wordpress) μία σελίδα επίκαιρης και ενδιαφέρουσας ύλης. Στην νέα μου ιστοσελίδα https://valimixael.wordpress.com BOOK THERAPY αναρτώ θέματα για βιβλιόφιλους όπως νέες εκδόσεις, εκδηλώσεις για βιβλία, συμβουλές για νέους συγγραφείς, αλλά και τα νέα μου βιβλία. Εάν έχετε facebook ή twitter ή google θα δείτε τις αναρτήσεις μου εύκολα στις σελίδες αυτές αφού πρώτα συνδεθείτε. Μπορείτε να μου στείλετε email στο valiamixael@gmail.com.