ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ – ΧΟΛΑΡΓΟΥ

21 Δεκεμβρίου 2016 … 30 Δεκεμβρίου 2016

• Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου & ώρα 19:30
Χαρούμενα Χριστούγεννα με την υψίφωνο Μάρα Θρασυβουλίδου και τον Μαέστρο Γιώργο Νιάρχο – Αμφιθέατρο «Μ. Θεοδωράκης», Δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού, Περικλέους 55, Χολαργός

• Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου & ώρα 12:00 – 14:00
«Merry Jazz Christmas» από το Κουαρτέτο «Area Libera» – Εμπορικό Κέντρο Χολαργού, Περικλέους 56

• Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου & ώρα 19:00
Συναυλία της Παιδικής Νεανικής Συμφωνικής Ορχήστρας υπό την αιγίδα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Ιδρύτρια-Μαέστρος, Νίνα Πατρικίδου.
Αμφιθέατρο «Μ. Θεοδωράκης», Δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού, Περικλέους 55, Χολαργός

• Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου & ώρα 18:00
Παιδική θεατρική παράσταση «Καλλικαντζαροζαβολιές» – Αμφιθέατρο «Μ. Θεοδωράκης», Δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού, Περικλέους 55, Χολαργός

• Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου & ώρα 19:30
«Gloria in exelsis deo», Συναυλία της Μικτής Χορωδίας του Δήμου Παπάγου – Χολαργού. Δ/νση Χορωδίας, Σταύρος Μπερής-πιάνο, Πόπη Μάλφα.
Αμφιθέατρο «Μ. Θεοδωράκης», Δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού, Περικλέους 55, Χολαργός

• Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου
Αφήγηση παραμυθιών του Καρόλου Ντίκενς, face painting και γλυκίσματα από το ‘American College of Education’.
12:00 – 13:30 Εμπορικό Κέντρο Χολαργού, Περικλέους 56
13:30 – 15:00 Εμπορικό Κέντρο Trilithon, Υμηττού και Ασπασίας, Χολαργός

Συντάκτης: valiαmixael

Είμαι η Βάλια Μιχαήλ Έχω ασχοληθεί με την εκπαίδευση, την δημοσιογραφία και την συγγραφή βιβλίων. Έχω γράψει πάρα πολλά άρθρα για τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και τον πολιτισμό, την υγεία, την παιδεία, την οικολογία κ.λ.π., σε εφημερίδες που έχω συνεργαστεί. Τα τελευταία χρόνια εκφράζομαι μέσα από την ηλεκτρονική μου ιστοσελίδα neaonline (http://neaonlinedotcom1.wordpress) μία σελίδα επίκαιρης και ενδιαφέρουσας ύλης. Στην νέα μου ιστοσελίδα https://valimixael.wordpress.com BOOK THERAPY αναρτώ θέματα για βιβλιόφιλους όπως νέες εκδόσεις, εκδηλώσεις για βιβλία, συμβουλές για νέους συγγραφείς, αλλά και τα νέα μου βιβλία. Εάν έχετε facebook ή twitter ή google θα δείτε τις αναρτήσεις μου εύκολα στις σελίδες αυτές αφού πρώτα συνδεθείτε. Μπορείτε να μου στείλετε email στο valiamixael@gmail.com.