Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΡΑΦΟΥΡΗΣ ΣΤΟ PUBLIC ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΡΑΦΟΥΡΗΣ ΣΤΟ PUBLIC ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

08 Δεκεμβρίου 2016 | Public Συντάγματος > Πλατεία Συντάγματος

Ο Γιώργος Κοντραφούρης στο Public ΣυντάγματοςΜε αφορμή την για πρώτη φορά κυκλοφορία σε βινύλιο του άλμπουμ «The Storyteller» o Γιώργος Κοντραφούρης δίνει μια συναυλία στo Public Συντάγματος την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου και ώρα 19.00.

Το τρίο που θα παίξει κομμάτια από το άλμπουμ του Κοντραφούρη αποτελείται από τον ίδιο στο ηλεκτρικό πιάνο, τον Αλέξη Δελή στο κοντραμπάσο και τον Γιάννη Παπαδούλη στα τύμπανα.

Που και πότε

 Καραγιώργη Σερβίας 1 Τηλέφωνο: 2103246210

Πέμπτη 08 Δεκεμβρίου 2016, ώρες: 19:00

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Advertisements

Συντάκτης: valiαmixael

Είμαι η Βάλια Μιχαήλ Έχω ασχοληθεί με την εκπαίδευση, την δημοσιογραφία και την συγγραφή βιβλίων. Έχω γράψει πάρα πολλά άρθρα για τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και τον πολιτισμό, την υγεία, την παιδεία, την οικολογία κ.λ.π., σε εφημερίδες που έχω συνεργαστεί. Τα τελευταία χρόνια εκφράζομαι μέσα από την ηλεκτρονική μου ιστοσελίδα neaonline (http://neaonlinedotcom1.wordpress) μία σελίδα επίκαιρης και ενδιαφέρουσας ύλης. Στην νέα μου ιστοσελίδα https://valimixael.wordpress.com BOOK THERAPY αναρτώ θέματα για βιβλιόφιλους όπως νέες εκδόσεις, εκδηλώσεις για βιβλία, συμβουλές για νέους συγγραφείς, αλλά και τα νέα μου βιβλία. Εάν έχετε facebook ή twitter ή google θα δείτε τις αναρτήσεις μου εύκολα στις σελίδες αυτές αφού πρώτα συνδεθείτε. Μπορείτε να μου στείλετε email στο valiamixael@gmail.com.