19/11 Η Ανθρώπινη Φωνή ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Μονόπρακτο λυρικό δράμα βασισμένο στο ομώνυμο θεατρικό έργο του Ζαν Κοκτώ. Παρουσιάζεται σε συναυλιακή μορφή για φωνή και πιάνο με ελληνικούς υπέρτιτλους (μετάφραση: Μάριος Πλωρίτης).

Μυρσίνη Μαργαρίτη σοπράνο
Μαρία Παπαπετροπούλου πιάνο

Πριν από την παράσταση προβάλλεται εισαγωγικό βίντεο της Κωνσταντίνας Κορμά για το μουσικό έργο και τον Κοκτώ, κατά τη διάρκεια του οποίου η Μαρία Παπαπετροπούλου ερμηνεύει τον Αυτοσχεδιασμό αρ. 15 (αφιερωμένο στην Εντίθ Πιαφ) του Πουλένκ.

περισσότερα…
Advertisements

Συντάκτης: valiαmixael

Είμαι η Βάλια Μιχαήλ Έχω ασχοληθεί με την εκπαίδευση, την δημοσιογραφία και την συγγραφή βιβλίων. Έχω γράψει πάρα πολλά άρθρα για τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και τον πολιτισμό, την υγεία, την παιδεία, την οικολογία κ.λ.π., σε εφημερίδες που έχω συνεργαστεί. Τα τελευταία χρόνια εκφράζομαι μέσα από την ηλεκτρονική μου ιστοσελίδα neaonline (http://neaonlinedotcom1.wordpress) μία σελίδα επίκαιρης και ενδιαφέρουσας ύλης. Στην νέα μου ιστοσελίδα https://valimixael.wordpress.com BOOK THERAPY αναρτώ θέματα για βιβλιόφιλους όπως νέες εκδόσεις, τα βιβλία μου και συμβουλές για νέους συγγραφείς. Εάν έχετε facebook ή twitter ή google θα δείτε τις αναρτήσεις μου εύκολα στις σελίδες αυτές αφού πρώτα συνδεθείτε. Μπορείτε να μου στείλετε email στο valiamixael@gmail.com, vmixael@yahoo.com, ή να συνδεθείτε στο facebook και να αφήσετε μήνυμα στο messenger.