«Μια σερενάτα-τέσσερις εποχές» στον κήπο του Μεγάρου Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου /20:30

«Μια σερενάτα-τέσσερις εποχές» στον κήπο του Μεγάρου Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου /20:30

To Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και η Ορχήστρα  Academica Αθηνών προσφέρουν 100 δωρεάν εισιτήρια για τη συναυλία στον Κήπο «Μια σερενάτα-τέσσερις εποχές» την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου.
Τα δωρεάν εισιτήρια απευθύνονται προς τους φοιτητές Ωδείων, μαθητές Μουσικών Σχολείων, φοιτητές του Μουσικού Τμήματος του Πανεπιστημίου και τους δασκάλους τους.
Παρακαλούμε τον υπεύθυνο κάθε χώρου να συγκεντρώσει τον αριθμό των ενδιαφερομένων και να επικοινωνήσει με το Μέγαρο (210-7282333) για την παραλαβή των εισιτηρίων.

Έργα
– Antonio Vivaldi: Οι τέσσερις εποχές
– P. I. Tchaikovsky: Σερενάτα για έγχορδα

Yaroslav Tokarev βιολί

Ορχήστρα Academica Αθηνών
Μουσική διεύθυνση: Νίκος Αθηναίος

Περισσότερα…
Advertisements

Συντάκτης: valiαmixael

Είμαι η Βάλια Μιχαήλ Έχω ασχοληθεί με την εκπαίδευση, την δημοσιογραφία και την συγγραφή βιβλίων. Έχω γράψει πάρα πολλά άρθρα για τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και τον πολιτισμό, την υγεία, την παιδεία, την οικολογία κ.λ.π., σε εφημερίδες που έχω συνεργαστεί. Τα τελευταία χρόνια εκφράζομαι μέσα από την ηλεκτρονική μου ιστοσελίδα neaonline (http://neaonlinedotcom1.wordpress) μία σελίδα επίκαιρης και ενδιαφέρουσας ύλης. Στην νέα μου ιστοσελίδα https://valimixael.wordpress.com BOOK THERAPY αναρτώ θέματα για βιβλιόφιλους όπως νέες εκδόσεις, τα βιβλία μου και συμβουλές για νέους συγγραφείς. Εάν έχετε facebook ή twitter ή google θα δείτε τις αναρτήσεις μου εύκολα στις σελίδες αυτές αφού πρώτα συνδεθείτε. Μπορείτε να μου στείλετε email στο valiamixael@gmail.com, vmixael@yahoo.com, ή να συνδεθείτε στο facebook και να αφήσετε μήνυμα στο messenger.