Διαγωνισμός εικαστικής δημιουργίας για παιδιά και νέους 6-16 ετών «Ρωμαίος + Ιουλιέτα x6»

Διαγωνισμός εικαστικής δημιουργίας για παιδιά και νέους 6-16 ετών «Ρωμαίος + Ιουλιέτα x6»

Υποβολή έργων μέχρι και την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016 στις 5 μ.μ.

400 χρόνια μετά το θάνατο του William Shakespeare, το πιο διάσημο ζευγάρι ερωτευμένων όλων των εποχών,
ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα, παραμένουν πάντα νέοι!

Η ιστορία αγάπης τους συνεχίζει μέσα στους αιώνες να εμπνέει υπέροχες μουσικές συνθέσεις, έξι αποσπάσματα από τις οποίες θα παρουσιαστούν στη συναυλία που συνδιοργανώνουν το Μέγαρο Μουσικής και η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών με τίτλο «Ρωμαίος + Ιουλιέτα x6», την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016, στις 11.30, στην αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης.
Το Μέγαρο Μουσικής και το British Council, στο πλαίσιο του προγράμματος Shakespeare Lives που πραγματοποιείται με αφορμή την επέτειο των 400 ετών από το θάνατό του Oυίλιαμ Σαίξπηρ, καλούν παιδιά και νέους 6-16 ετών να συμμετέχουν σε διαγωνισμό εικαστικής δημιουργίας με αντικείμενο έμπνευσης τα έργα της συναυλίας αυτής.

Το πρόγραμμα Shakespeare Lives πραγματοποιείται σε συνεργασία με τη Βρετανική Πρεσβεία.

Υποβολή των έργων στο education@megaron.gr
μέχρι και την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016 στις 5 μ.μ.

Οδηγίες συμμετοχής

Όροι διαγωνισμού

Κάντε κλικ για την αίτηση συμμετοχής

Advertisements

Συντάκτης: valiαmixael

Είμαι η Βάλια Μιχαήλ Έχω ασχοληθεί με την εκπαίδευση, την δημοσιογραφία και την συγγραφή βιβλίων. Έχω γράψει πάρα πολλά άρθρα για τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και τον πολιτισμό, την υγεία, την παιδεία, την οικολογία κ.λ.π., σε εφημερίδες που έχω συνεργαστεί. Τα τελευταία χρόνια εκφράζομαι μέσα από την ηλεκτρονική μου ιστοσελίδα neaonline (http://neaonlinedotcom1.wordpress) μία σελίδα επίκαιρης και ενδιαφέρουσας ύλης. Στην νέα μου ιστοσελίδα https://valimixael.wordpress.com BOOK THERAPY αναρτώ θέματα για βιβλιόφιλους όπως νέες εκδόσεις, εκδηλώσεις για βιβλία, συμβουλές για νέους συγγραφείς, αλλά και τα νέα μου βιβλία. Εάν έχετε facebook ή twitter ή google θα δείτε τις αναρτήσεις μου εύκολα στις σελίδες αυτές αφού πρώτα συνδεθείτε. Μπορείτε να μου στείλετε email στο valiamixael@gmail.com.