Παρακολουθήστε στο Μέγαρο Μουσικής την Μonika

Tην Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου, η Μόνικα επιστρέφει στον Κήπο του Μεγάρου. Η φετινή της εμφάνιση, η μοναδική στην Αθήνα, είναι αποκλειστικά για συνδρομητές COSMOTE, οι οποίοι μπορούν να την απολαύσουν με δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός.

Tέσσερις από τους πλέον ταλαντούχους και ανερχόμενους μουσικούς της νεοϋρκέζικης σκηνής θα την συνοδεύσουν, δημιουργώντας τη δική τους… Planet Tiki ατμόσφαιρα, σε ένα live που έχει ταξιδέψει σε μητροπόλεις της μουσικής και των τεχνών.

περισσότερα…
Advertisements

Συντάκτης: valiαmixael

Είμαι η Βάλια Μιχαήλ Έχω ασχοληθεί με την εκπαίδευση, την δημοσιογραφία και την συγγραφή βιβλίων. Έχω γράψει πάρα πολλά άρθρα για τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και τον πολιτισμό, την υγεία, την παιδεία, την οικολογία κ.λ.π., σε εφημερίδες που έχω συνεργαστεί. Τα τελευταία χρόνια εκφράζομαι μέσα από την ηλεκτρονική μου ιστοσελίδα neaonline (http://neaonlinedotcom1.wordpress) μία σελίδα επίκαιρης και ενδιαφέρουσας ύλης. Στην νέα μου ιστοσελίδα https://valimixael.wordpress.com BOOK THERAPY αναρτώ θέματα για βιβλιόφιλους όπως νέες εκδόσεις, εκδηλώσεις για βιβλία, συμβουλές για νέους συγγραφείς, αλλά και τα νέα μου βιβλία. Εάν έχετε facebook ή twitter ή google θα δείτε τις αναρτήσεις μου εύκολα στις σελίδες αυτές αφού πρώτα συνδεθείτε. Μπορείτε να μου στείλετε email στο valiamixael@gmail.com.