ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ

Για την Χορωδία και τα neaonline

Βάλια Μιχαήλ

https://neaonlinedotcom1.wordpress.com

Την  Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015 τα μέλη της Δημοτικής Χορωδίας Κερατέας επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Λαυρεωτικής κο Δημήτριο Λουκά στο Παλαιό Δημαρχείο της Κερατέας για τα Κάλαντα των Χριστουγέννων. Οι Χριστουγεννιάτικες  μελωδίες πλημμύρισαν τον χώρο του παλιού         Δημαρχιακού Μεγάρου που σημειωτέον έχει ανακαινιστεί πρόσφατα.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε για την καλή συνεργασία και εξήρε το έργο που επιτελείται και την ανοδική Πρόοδο της Χορωδίας, που τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει συναυλίες υψηλού επιπέδου.

Ευχήθηκε στον Πρόεδρο κ. Βασίλη Στουραίτη, σε όλα τα μέλη της Χορωδίας και στον Μαέστρο κ. Αναστάσιο Λαζάρου και τον ιδρυτή της Χορωδίας  Ανδρέα Λαζάρου Χρόνια Πολλά και ένα ακόμη Δημιουργικό έτος 2016.

 

Συντάκτης: valiαmixael

Είμαι η Βάλια Μιχαήλ Έχω ασχοληθεί με την εκπαίδευση, την δημοσιογραφία και την συγγραφή βιβλίων. Έχω γράψει πάρα πολλά άρθρα για τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και τον πολιτισμό, την υγεία, την παιδεία, την οικολογία κ.λ.π., σε εφημερίδες που έχω συνεργαστεί. Τα τελευταία χρόνια εκφράζομαι μέσα από την ηλεκτρονική μου ιστοσελίδα neaonline (http://neaonlinedotcom1.wordpress) μία σελίδα επίκαιρης και ενδιαφέρουσας ύλης. Στην νέα μου ιστοσελίδα https://valimixael.wordpress.com BOOK THERAPY αναρτώ θέματα για βιβλιόφιλους όπως νέες εκδόσεις, τα βιβλία μου και συμβουλές για νέους συγγραφείς. Εάν έχετε facebook ή twitter ή google θα δείτε τις αναρτήσεις μου εύκολα στις σελίδες αυτές αφού πρώτα συνδεθείτε. Μπορείτε να μου στείλετε email στο valiamixael@gmail.com, vmixael@yahoo.com, ή να συνδεθείτε στο facebook και να αφήσετε μήνυμα στο messenger.