ΚΑΘΑΡΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Ορκίστηκε για άλλη μια φορά πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας.

 ΤΣΙΠΡΑΣ-ΠΑΥΛΟΠ.

Με πολιτικό όρκο, αρκίστηκε λίγο μετά τις 8 σήμερα το βράδυ, ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου για δεύτερη φορά ως πρωθυπουργός, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Αμέσως μετά ο κ.Τσίπρας πήγε στο Προεδρικό Μέγαρο συνοδευόμενος από τον  πρώην υπουργός Επικράτειας Ν. Παππάς και η πρώην κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη

που εξελέγησαν και οι δύο βουλευτές.

Αφού δέχθηκε τα συγχαρητήρια του Προέδρου της Δημοκρατίας μετά την ορκωμοσία  υπέγραψαν το σχετικό πρωτόκολλο, ενώ μέχρι την Τετάρτη το πρωϊ θα ορκιστεί και η νέα κυβέρνηση.

Συντάκτης: valiαmixael

Είμαι η Βάλια Μιχαήλ Έχω ασχοληθεί με την εκπαίδευση, την δημοσιογραφία και την συγγραφή βιβλίων. Έχω γράψει πάρα πολλά άρθρα για τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και τον πολιτισμό, την υγεία, την παιδεία, την οικολογία κ.λ.π., σε εφημερίδες που έχω συνεργαστεί. Τα τελευταία χρόνια εκφράζομαι μέσα από την ηλεκτρονική μου ιστοσελίδα neaonline (http://neaonlinedotcom1.wordpress) μία σελίδα επίκαιρης και ενδιαφέρουσας ύλης. Στην νέα μου ιστοσελίδα https://valimixael.wordpress.com BOOK THERAPY αναρτώ θέματα για βιβλιόφιλους όπως νέες εκδόσεις, τα βιβλία μου και συμβουλές για νέους συγγραφείς. Εάν έχετε facebook ή twitter ή google θα δείτε τις αναρτήσεις μου εύκολα στις σελίδες αυτές αφού πρώτα συνδεθείτε. Μπορείτε να μου στείλετε email στο valiamixael@gmail.com, vmixael@yahoo.com, ή να συνδεθείτε στο facebook και να αφήσετε μήνυμα στο messenger.