Χαιρετισμός Δημάρχου Λαυρεωτικής Δημήτρη Λουκά εν όψει του νέου έτους

Συμπολίτισσες και συμπολίτες,
Εύχομαι ολόψυχα  η χρονιά που έρχεται, το 2015, να είναι χρονιά αγώνα και συμμετοχής όλων, προκειμένου μαζί να επαναφέρουμε την ελπίδα στον τόπο μας και στους νέους ανθρώπους.
Ξεκινήσαμε την διοίκηση του Δήμου Λαυρεωτικής με την πίστη ότι οι πολίτες – συνειδητοποιημένα πλέον- αξιώνουν έργο και λογοδοσία, απαιτούν διαφάνεια και έλεγχο, προσδοκούν συμμετοχή στις κρίσιμες αποφάσεις.
Η πίστη μας αυτή είναι η κινητήριος δύναμή  για μια πενταετία στην οποία καταρχήν οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε αδυναμίες, προβλήματα και εμπόδια προκειμένου να επιτύχουμε την ανάπτυξη του Δήμου Λαυρεωτικής, με  ισόρροπη πολιτική συνεκτίμηση της οικονομικής, της κοινωνικής και της περιβαλλοντικής συνιστώσας.
Μια πενταετία που εστιάζουμε στην μείωση των δαπανών, στην αύξηση της παραγωγικότητας, στην αναβάθμιση του επιπέδου των υπηρεσιών, στην εξεύρεση και την διεκδίκηση νέων πόρων για την κατασκευή έργων που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των πολιτών, που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής μας, που  οργανώνουν σε νέες βάσεις την εκπαίδευση, που ανοίγουν νέες θέσεις εργασίας.
Μια πενταετία δράσεων αλληλεγγύης και λειτουργίας κοινωνικών δομών προκειμένου να στηριχθούν οι συμπολίτες μας που πλήττονται από την επιθετική οικονομική συγκυρία, προκειμένου να μη νιώσει κανείς μόνος του στην κρίση.
Μια πενταετία ισόρροπης ανάπτυξης της Κερατέας, του Λαυρίου, του Αγίου Κωνσταντίνου και των οικισμών.
Μια πενταετία φυγής προς τα εμπρός, με διαρκή στόχο να επαναφέρουμε τον πολίτη στο επίκεντρο της πολιτικής και των αυτοδιοικητικών δρώμενων.
Με εκτίμηση
Δημήτρης Λουκάς
Δήμαρχος Λαυρεωτικής
Advertisements

Συντάκτης: valiαmixael

Είμαι η Βάλια Μιχαήλ Έχω ασχοληθεί με την εκπαίδευση, την δημοσιογραφία και την συγγραφή βιβλίων. Έχω γράψει πάρα πολλά άρθρα για τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και τον πολιτισμό, την υγεία, την παιδεία, την οικολογία κ.λ.π., σε εφημερίδες που έχω συνεργαστεί. Τα τελευταία χρόνια εκφράζομαι μέσα από την ηλεκτρονική μου ιστοσελίδα neaonline (http://neaonlinedotcom1.wordpress) μία σελίδα επίκαιρης και ενδιαφέρουσας ύλης. Στην νέα μου ιστοσελίδα https://valimixael.wordpress.com BOOK THERAPY αναρτώ θέματα για βιβλιόφιλους όπως νέες εκδόσεις, τα βιβλία μου και συμβουλές για νέους συγγραφείς. Εάν έχετε facebook ή twitter ή google θα δείτε τις αναρτήσεις μου εύκολα στις σελίδες αυτές αφού πρώτα συνδεθείτε. Μπορείτε να μου στείλετε email στο valiamixael@gmail.com, vmixael@yahoo.com, ή να συνδεθείτε στο facebook και να αφήσετε μήνυμα στο messenger.