ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΣΤΟ Ε.Π.Α.Λ ΛΑΥΡΙΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΣΤΟ Ε.Π.Α.Λ ΛΑΥΡΙΟΥ

Για την Χορωδία και τα neaonline Βάλια Μιχαήλ
https://neaonlinedotcom1.wordpress.com

Στις 16 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 19.30 στο Αμφιθέατρο του Ε.Π.Α.Λ ΛΑΥΡΙΟΥ έγινε εκδήλωση μνήμης για την επέτειο του Πολυτεχνείου από το Ν.Π.Δ.Δ »ΘΟΡΙΚΟΣ».
Ήταν η δεύτερη ημέρα του αφιερώματος του Δήμου Λαυρεωτικής στην επέτειο του Πολυτεχνείου που άρχισε από την προηγούμενη ημέρα Σάββατο 15 Νοεμβρίου, με την συμμετοχή της ορχήστρας Νέων και της Παιδικής Χορωδίας Λαυρίου υπό την διεύθυνση Ευτύχη Ζάρπ.
Ακούστηκαν τραγούδια του Μίκη Θοδωράκη, από τον Γιώργο Υδραίο, Χατζιδάκι από την Σταυρούλα Μανωλοπούλου, απαγγελίες απο τον Βασίλη Παπαδόπουλο και συνόδεψαν πολυμελής αρχήστρα.

Στην εκδήλωση έλαβε μέρος η Χορωδία της Δημοτικής Ενότητας Κερατέας που ερμήνευσε έργα από το ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ με συνοδεία της ορχήστρας και αφηγητή τον Βασίλη Παπαδόπουλο και στο τραγούδι τον Γιώργο Υδραίο και Σταυρούλα Μανωλοπούλου.
Την διεύθυνση της Χορωδίας είχε ο Τάσος Λαζάρου.

Όλοι όσοι παρευρέθηκαν απόλαυσαν μια πραγματικά υπέροχη βραδιά με αξιόλογα
ακούσματα που μας ταξίδεψαν σε άλλες εποχές.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ “ΘΟΡΙΚΟΣ” Αντώνιος Ισίδωρος Μακρυωνίτης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρία Γκιγκαράκη, ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Αδάμης,η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ Κέφαλος Δήμητρα Πάλλη,
οι Δημοτικοί σύμβουλοι και Τοπικοί (από όσους κατάφερα να διακρίνω) Σύμβουλοι Δημήτρης Λουκάς του Βασιλείου, Χάρης Ζαγουρής Γιώργος Σγαρδέλης ,Κυριακή Χολέβα, Σίνη Φρόσω, ο Πρόεδρος της Χρυσής Τομής Παπαθανασίου Σταμάτης, ο πρώην Δήμαρχος Σταύρος Παπασταυρόπουλος, Πρόεδροι Συλλόγων από την Κερατέα και το Λαύριο, και πολύς κόσμος από την περιοχή.
Ήταν πράγματι μια απολαυστική μουσική βραδιά.

Advertisements

Συντάκτης: valiαmixael

Είμαι η Βάλια Μιχαήλ Έχω ασχοληθεί με την εκπαίδευση, την δημοσιογραφία και την συγγραφή βιβλίων. Έχω γράψει πάρα πολλά άρθρα για τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και τον πολιτισμό, την υγεία, την παιδεία, την οικολογία κ.λ.π., σε εφημερίδες που έχω συνεργαστεί. Τα τελευταία χρόνια εκφράζομαι μέσα από την ηλεκτρονική μου ιστοσελίδα neaonline (http://neaonlinedotcom1.wordpress) μία σελίδα επίκαιρης και ενδιαφέρουσας ύλης. Στην νέα μου ιστοσελίδα https://valimixael.wordpress.com BOOK THERAPY αναρτώ θέματα για βιβλιόφιλους όπως νέες εκδόσεις, τα βιβλία μου και συμβουλές για νέους συγγραφείς. Εάν έχετε facebook ή twitter ή google θα δείτε τις αναρτήσεις μου εύκολα στις σελίδες αυτές αφού πρώτα συνδεθείτε. Μπορείτε να μου στείλετε email στο valiamixael@gmail.com, vmixael@yahoo.com, ή να συνδεθείτε στο facebook και να αφήσετε μήνυμα στο messenger.