Αγιασμός στην Χορωδία Δημοτικής Ενότητας Κερατέας

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Για τα neaonline και την Δημοτική Χορωδία Βάλια Μιχαήλ

https://neaonlinedotcom1.wordpress.com

Η Χορωδία της Δημοτικής Ενότητας Κερατέας πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας 29/9/2014-15 αγιασμό στην αίθουσα της Χορωδίας στην Κερατέα για την έναρξη της νέας Χορωδιακής Χρονιάς.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Πάτερ Ιωάννης Μπενέτος.

Χαιρετισμό απήυθυναν ο Πρόεδρος της Χορωδίας κος Βασίλης Στουραίτης και ο Μαέστρος και Καλλιτεχνικός Διευθυντής κος Αναστάσιος Λαζάρου.

Η αίθουσα της Χορωδίας ζωντάνεψε για άλλη μια χρονιά με την παρουσία των Συντελεστών της.

Τίμησαν επίσης με την παρουσία τους η Δημοτική Σύμβουλος κα Φρόσω Σίνη ο Πρόεδρος της Χρυσής Τομής και Αντιπρόεδρος του Νομικού Προσώπου Θορικός κος Σταμάτης Παπαθανασίου. Ο Δήμαρχος κος Δημήτριος Λουκάς δια των αντιπροσώπων του έστειλε τις ευχές του για την νέα Χορωδιακή Χρονιά.

Advertisements

Συντάκτης: valiαmixael

Είμαι η Βάλια Μιχαήλ Έχω ασχοληθεί με την εκπαίδευση, την δημοσιογραφία και την συγγραφή βιβλίων. Έχω γράψει πάρα πολλά άρθρα για τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και τον πολιτισμό, την υγεία, την παιδεία, την οικολογία κ.λ.π., σε εφημερίδες που έχω συνεργαστεί. Τα τελευταία χρόνια εκφράζομαι μέσα από την ηλεκτρονική μου ιστοσελίδα neaonline (http://neaonlinedotcom1.wordpress) μία σελίδα επίκαιρης και ενδιαφέρουσας ύλης. Στην νέα μου ιστοσελίδα https://valimixael.wordpress.com BOOK THERAPY αναρτώ θέματα για βιβλιόφιλους όπως νέες εκδόσεις, εκδηλώσεις για βιβλία, συμβουλές για νέους συγγραφείς, αλλά και τα νέα μου βιβλία. Εάν έχετε facebook ή twitter ή google θα δείτε τις αναρτήσεις μου εύκολα στις σελίδες αυτές αφού πρώτα συνδεθείτε. Μπορείτε να μου στείλετε email στο valiamixael@gmail.com.