Ένας απρόσκλητος μουσαφίρης» στο Πολιτιστικό κέντρο Κερατέας ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΘΕΑΤΡΟ (ΔΩΡΕΑΝ)

Το δημοτικό θεατρικό εργαστήρι “Θέσπις” Κερατέας (τμήμα ενηλίκων), σας προσκαλεί στην ξεκαρδιστική κωμωδία “Ένας απρόσκλητος μουσαφίρης”.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί Παρασκευή 26 – Σάββατο 27 & Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 08:15 μ.μ. στο Πολιτιστικό κέντρο του δήμου.

Σας περιμένουμε όλους!

Advertisements

Συντάκτης: valiαmixael

Είμαι η Βάλια Μιχαήλ Έχω ασχοληθεί με την εκπαίδευση, την δημοσιογραφία και την συγγραφή βιβλίων. Έχω γράψει πάρα πολλά άρθρα για τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και τον πολιτισμό, την υγεία, την παιδεία, την οικολογία κ.λ.π., σε εφημερίδες που έχω συνεργαστεί. Τα τελευταία χρόνια εκφράζομαι μέσα από την ηλεκτρονική μου ιστοσελίδα neaonline (http://neaonlinedotcom1.wordpress) μία σελίδα επίκαιρης και ενδιαφέρουσας ύλης. Στην νέα μου ιστοσελίδα https://valimixael.wordpress.com BOOK THERAPY αναρτώ θέματα για βιβλιόφιλους όπως νέες εκδόσεις, τα βιβλία μου και συμβουλές για νέους συγγραφείς. Εάν έχετε facebook ή twitter ή google θα δείτε τις αναρτήσεις μου εύκολα στις σελίδες αυτές αφού πρώτα συνδεθείτε. Μπορείτε να μου στείλετε email στο valiamixael@gmail.com, vmixael@yahoo.com, ή να συνδεθείτε στο facebook και να αφήσετε μήνυμα στο messenger.