ΔΩΡΕΑΝ Πρόσκληση ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΕΡΙΝΑ ΚΕΡΑΤΕΑΣ

Στην Συντερίνα Κερατέας, σας καλούμε όλους ,στην γιορτή κρασιού που διοργανώνει ο σύλλογος μας, στις 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ Ημερ. Σάββατο και ώρα έναρξης 20.30
Θα απολαύσουμε την ΦΥΛΙΩ ΠΥΡΓΑΚΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΡΑΝΙΕΡΗ, ΠΕΤΡΟ ΠΑΝΑΓΟ, ΕΦΗ ΠΑΝΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΤΣΟΥΡΗ και ΓΙΩΡΓΟ ΚΥΡΙΑΚΟΥ στο κλαρίνο.

Στην όμορφη περιοχή μας με θέα τον Αργοσαρωνικό με ελληνική παραδοσιακή μουσική, νησιώτικα, λαϊκά.
Με πολύ χορό, φαγητό και ΔΩΡΕΑΝ ΚΡΑΣΙ !!!!!!
Όλοι μας μια μεγάλη παρέα να διασκεδάσουμε και για να λέμε και στην κυριολεξία…
ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝHΓYΡΙΑ !!!!!!!!!!
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ
ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
6977395569 ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ ΣΕΡΕΤΗΣ
6978343173 ΓΑΚΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ

Advertisements

Συντάκτης: valiαmixael

Είμαι η Βάλια Μιχαήλ Έχω ασχοληθεί με την εκπαίδευση, την δημοσιογραφία και την συγγραφή βιβλίων. Έχω γράψει πάρα πολλά άρθρα για τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και τον πολιτισμό, την υγεία, την παιδεία, την οικολογία κ.λ.π., σε εφημερίδες που έχω συνεργαστεί. Τα τελευταία χρόνια εκφράζομαι μέσα από την ηλεκτρονική μου ιστοσελίδα neaonline (http://neaonlinedotcom1.wordpress) μία σελίδα επίκαιρης και ενδιαφέρουσας ύλης. Στην νέα μου ιστοσελίδα https://valimixael.wordpress.com BOOK THERAPY αναρτώ θέματα για βιβλιόφιλους όπως νέες εκδόσεις, τα βιβλία μου και συμβουλές για νέους συγγραφείς. Εάν έχετε facebook ή twitter ή google θα δείτε τις αναρτήσεις μου εύκολα στις σελίδες αυτές αφού πρώτα συνδεθείτε. Μπορείτε να μου στείλετε email στο valiamixael@gmail.com, vmixael@yahoo.com, ή να συνδεθείτε στο facebook και να αφήσετε μήνυμα στο messenger.