ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ (ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ-ΑΘΗΝΑ)

Ευρύχωρη γκαρσονιέρα, υπερυψωμένη στην είσοδο ανακαινισμένης πολυκατοικίας στους Αμπελόκηπους, στην οδό Αργολίδος δίπλα από το ξενοδοχείο PRESIDENT και κοντά στην Λ.Κηφισίας. Αποτελείται από ξεχωριστή είσοδο επιπλωμένη με καναπέ κρεββάτι και τραπέζι,πολλά ράφια, τεράστιο καθρέπτη επιτοίχιο, τηλεόραση με αποκωδικοποιητή. Καινούργια πόρτα ασφαλείας με πολλά κλειδώματα και σύρτη ασφαλείας. Υπάρχει κεντρική δορυφορική κεραία και πολλές πρίζες, έτοιμες συνδέσεις για σταθερό τηλέφωνο και internet.
Δωμάτιο μπάνιου με ολόκληρη μπανιέρα, πλυντήριο, ντουλάπι και ράφι. Φωτισμός με παράθυρο στον κήπο (όχι φωταγωγός).
Μικρή κουζίνα με δίπορτο ψυγείο, πολλά συρτάρια και πολλά ντουλάπια και ράφια στους τοίχους. Μικρό ηλεκτρικό κουζινάκι και μεγάλο παράθυρο στον κήπο. Μέσα στην κουζίνα υπάρχει πόρτα για πατάρι, που καλύπτει όλο το δωμάτιο μπάνιου (αποθηκευτικός χώρος) με μεγάλο ηλεκτρικό θερμοσίφωνα.
Στο κυρίως δωμάτιο που χωρίζεται με δύο γυάλινες συρόμενες πόρτες υπάρχει υπέρδιπλο κρεββάτι πτυσσόμενο (αμερικάνικου τύπου) που κλείνει στον τοίχο αφήνοντας ελεύθερο τον χώρο σε περίπτωση επισκεπτών.Στρώμα εντελώς καινούργιο σχεδόν αχρησιμοποίητο τοποθετήθηκε πρόσφατα.Υπάρχουν επίσης διπλή ντουλάπα για κρεμαστά ρούχα και άλλη υπερυψωμένη.
Το πάτωμα είναι ξύλινο καθαρό και ανακαινισμένο.Το δωμάτιο έχει ανεμιστήρα οροφής με φως κουρτίνα, ξύλινη τουαλέτα με συρτάρια, γραφείο,καρέκλες,ράφια, πίνακες.
Η πόρτα που οδηγεί στο μπαλκόνι είναι διπλή ξύλινη με ασφάλειες παραδοσιακές σιδερένιες.
Το μπαλκόνι είναι μακρόστενο με πλακάκια,έχει ντουλάπα και τέντα.
Το διαμέρισμα ευρίσκεται σε κομβικό σημείο με όλες τις συγκοινωνίες γύρω του και με χαμηλό κόστος κοινοχρήστων.
Ενοικιάζεται με σταθερό ενοίκιο για όσο καιρό θέλετε χωρίς αυξήσεις και εκδίδεται απόδειξη.
Παρακαλώ μόνο σπουδαστές για ένα άτομο.Μπορεί να φιλοξενηθούν και μέλη οικογενειών σαν επισκέπτες.
Τιμή 200 ευρώ.Προκαταβολή και ένα ενοίκιο σύνολο 400 ευρώ. Πληρωμή την πρώτη εβδομάδα κάθε μήνα στην τράπεζα.
Μόνο σοβαρές προτάσεις και για ένα χρόνο ελάχιστο συμβόλαιο.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 6973751821 (cosmote whatup).

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Advertisements

Συντάκτης: valiαmixael

Είμαι η Βάλια Μιχαήλ Έχω ασχοληθεί με την εκπαίδευση, την δημοσιογραφία και την συγγραφή βιβλίων. Έχω γράψει πάρα πολλά άρθρα για τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και τον πολιτισμό, την υγεία, την παιδεία, την οικολογία κ.λ.π., σε εφημερίδες που έχω συνεργαστεί. Τα τελευταία χρόνια εκφράζομαι μέσα από την ηλεκτρονική μου ιστοσελίδα neaonline (http://neaonlinedotcom1.wordpress) μία σελίδα επίκαιρης και ενδιαφέρουσας ύλης. Στην νέα μου ιστοσελίδα https://valimixael.wordpress.com BOOK THERAPY αναρτώ θέματα για βιβλιόφιλους όπως νέες εκδόσεις, εκδηλώσεις για βιβλία, συμβουλές για νέους συγγραφείς, αλλά και τα νέα μου βιβλία. Εάν έχετε facebook ή twitter ή google θα δείτε τις αναρτήσεις μου εύκολα στις σελίδες αυτές αφού πρώτα συνδεθείτε. Μπορείτε να μου στείλετε email στο valiamixael@gmail.com.