Πρωτοποριακό ξυπνητήρι ετοιμάζει το ρόφημα όταν ηχήσει

452F3922350D80C90E7BBAA393C4EE86

Ένα πρωτοποριακό ξυπνητήρι που ετοιμάζει τον καφέ πριν καν σηκωθούμε από το κρεβάτι, δημιούργησε ο σχεδιαστής Josh Renouf.

Η μοναδική δημιουργία ονομάζεται «The Barisieur» και αποτελείται από σύστημα θέρμανσης όπου ζεσταίνεται το νερό, καθώς και μια γυάλινη κούπα όπου γίνεται η εκχύλιση. Στο ξυπνητήρι έχουν τοποθετηθεί και δύο μικρά συρτάρια για ζάχαρη και καφέ.

Η διαδικασία παρασκευής του καφέ ξεκινά αυτόματα όταν το ξυπνητήρι ηχήσει.

Προς το παρόν, ο σχεδιαστής έχει κατασκευάσει μόνο ένα πρωτότυπο, ωστόσο, αν ποτέ προχωρήσει σε μαζική παραγωγή θα κοστίζει γύρω στα 200-300 ευρώ.

newsbeast

Advertisements

Συντάκτης: valiαmixael

Είμαι η Βάλια Μιχαήλ Έχω ασχοληθεί με την εκπαίδευση, την δημοσιογραφία και την συγγραφή βιβλίων. Έχω γράψει πάρα πολλά άρθρα για τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και τον πολιτισμό, την υγεία, την παιδεία, την οικολογία κ.λ.π., σε εφημερίδες που έχω συνεργαστεί. Τα τελευταία χρόνια εκφράζομαι μέσα από την ηλεκτρονική μου ιστοσελίδα neaonline (http://neaonlinedotcom1.wordpress) μία σελίδα επίκαιρης και ενδιαφέρουσας ύλης. Στην νέα μου ιστοσελίδα https://valimixael.wordpress.com BOOK THERAPY αναρτώ θέματα για βιβλιόφιλους όπως νέες εκδόσεις, εκδηλώσεις για βιβλία, συμβουλές για νέους συγγραφείς, αλλά και τα νέα μου βιβλία. Εάν έχετε facebook ή twitter ή google θα δείτε τις αναρτήσεις μου εύκολα στις σελίδες αυτές αφού πρώτα συνδεθείτε. Μπορείτε να μου στείλετε email στο valiamixael@gmail.com.