Το γύρο του κόσμου κάνει η πανσέληνος του Σουνίου

Δείτε το βίντεο του Reuters

http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/705767/to-guro-tou-kosmou-kanei-i-panselinos-tou-souniou/

Το μαγευτικό σκηνικό με την πανσέληνο του Ιουλίου πάνω από το ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο, κατέγραψε το Reuters σε ένα βίντεο που κάνει το γύρο του κόσμου.

«Τεράστια πανσέληνος αιωρείται πάνω από αρχαίο ναό στην Ελλάδα» είναι ο τίτλος του βίντεο που απεικονίζει ένα μοναδικό θέαμα.

Δείτε το βίντεο…
92DAB9752025A6459F72F2639B95C555

http://www.newsbeast.gr

Advertisements

Συντάκτης: valiαmixael

Είμαι η Βάλια Μιχαήλ Έχω ασχοληθεί με την εκπαίδευση, την δημοσιογραφία και την συγγραφή βιβλίων. Έχω γράψει πάρα πολλά άρθρα για τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και τον πολιτισμό, την υγεία, την παιδεία, την οικολογία κ.λ.π., σε εφημερίδες που έχω συνεργαστεί. Τα τελευταία χρόνια εκφράζομαι μέσα από την ηλεκτρονική μου ιστοσελίδα neaonline (http://neaonlinedotcom1.wordpress) μία σελίδα επίκαιρης και ενδιαφέρουσας ύλης. Στην νέα μου ιστοσελίδα https://valimixael.wordpress.com BOOK THERAPY αναρτώ θέματα για βιβλιόφιλους όπως νέες εκδόσεις, εκδηλώσεις για βιβλία, συμβουλές για νέους συγγραφείς, αλλά και τα νέα μου βιβλία. Εάν έχετε facebook ή twitter ή google θα δείτε τις αναρτήσεις μου εύκολα στις σελίδες αυτές αφού πρώτα συνδεθείτε. Μπορείτε να μου στείλετε email στο valiamixael@gmail.com.