Δείτε ένα «ελληνικό» βίντεο που έχει γίνει viral

Δείτε ένα «ελληνικό» βίντεο που έχει γίνει viral (Vid)
news247 Ιούλιος 12 2014 13:12

Δείτε τα επικίνδυνα σλάλομ, τις «σφήνες» και τα προσπεράσματα που κάνει ένας Έλληνας μοτοσικλετιστής στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας.
Στο βίντεο φαίνεται ότι φτάνει τα 300 χλμ/ώρα, οδηγώντας μια KTM Super Duke 1290.
Το βίντεο «ανέβηκε» στο Youtube και έχει προκαλέσει πολλαπλά σχόλια και αντιδράσεις. Χρήστες του διαδικτύου σχολίασαν δεικτικά το παράτολμο εγχείρημα του αναβάτη:
«Μη βάζεις τις ζωές των άλλων σε κίνδυνο, πήγαινε τρέξε σε πίστα», γράφουν οι περισσότεροι εκ των σχολιαστών.
» You give us motorcyclists a bad rep and a bad name» γράφει άλλος χρήστης. Το βίντεο κατεγράφη μέσα στη χρονιά και δόθηκε τώρα στη δημοσιότητα από το site VideoMan.

Συντάκτης: valiαmixael

Είμαι η Βάλια Μιχαήλ Έχω ασχοληθεί με την εκπαίδευση, την δημοσιογραφία και την συγγραφή βιβλίων. Έχω γράψει πάρα πολλά άρθρα για τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και τον πολιτισμό, την υγεία, την παιδεία, την οικολογία κ.λ.π., σε εφημερίδες που έχω συνεργαστεί. Τα τελευταία χρόνια εκφράζομαι μέσα από την ηλεκτρονική μου ιστοσελίδα neaonline (http://neaonlinedotcom1.wordpress) μία σελίδα επίκαιρης και ενδιαφέρουσας ύλης. Στην νέα μου ιστοσελίδα https://valimixael.wordpress.com BOOK THERAPY αναρτώ θέματα για βιβλιόφιλους όπως νέες εκδόσεις, εκδηλώσεις για βιβλία, συμβουλές για νέους συγγραφείς, αλλά και τα νέα μου βιβλία. Εάν έχετε facebook ή twitter ή google θα δείτε τις αναρτήσεις μου εύκολα στις σελίδες αυτές αφού πρώτα συνδεθείτε. Μπορείτε να μου στείλετε email στο valiamixael@gmail.com.