Maraveyas Ilegal «Weekend»

Maraveyas Ilegal «Weekend»
ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ
27 & 29 Ιουνίου 2014/21:00

Ένα πολύχρωμο πολιτισμικό μουσικό πάρτι από αυτά που ξέρει να φτιάχνει ο Κωστής Μαραβέγιας με κάθε ευκαιρία.
Τραγούδια από το ξεκίνημά του μέχρι τις ιστορίες της “Λόλας” και πολλά από όσα είπε στις δυο sold out συναυλίες του, πέρσι το καλοκαίρι, στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής. Αλλά όχι μόνο. Ένα μουσικό σύμπαν με τραγούδια από κάθε γωνιά του πλανήτη ερμηνευμένα με τον μοναδικό τρόπο του Κωστή Μαραβέγια και με τη βοήθεια των εξαιρετικών μουσικών της μπάντας του.

Νίκος Αγγλούπας κρουστά, ηλεκτρική κιθάρα, πλήκτρα, φωνή
Άγγελος Αγγελίδης ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα
Jim Staridas τρομπόνι
Κρίτωνας Μπελλώνιας τύμπανα
Μιχάλης Καλκάνης κοντραμπάσο

Τα εισιτήρια της προπώλησης έχουν εξαντληθεί. Εισιτήρια σε περιορισμένο αριθμό θα διατίθενται στην είσοδο του Κήπου του Μεγάρου την ημέρα της κάθε συναυλίας, από τις 7 μ.μ., με σειρά προτεραιότητας.

Advertisements

Συντάκτης: valiαmixael

Είμαι η Βάλια Μιχαήλ Έχω ασχοληθεί με την εκπαίδευση, την δημοσιογραφία και την συγγραφή βιβλίων. Έχω γράψει πάρα πολλά άρθρα για τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και τον πολιτισμό, την υγεία, την παιδεία, την οικολογία κ.λ.π., σε εφημερίδες που έχω συνεργαστεί. Τα τελευταία χρόνια εκφράζομαι μέσα από την ηλεκτρονική μου ιστοσελίδα neaonline (http://neaonlinedotcom1.wordpress) μία σελίδα επίκαιρης και ενδιαφέρουσας ύλης. Στην νέα μου ιστοσελίδα https://valimixael.wordpress.com BOOK THERAPY αναρτώ θέματα για βιβλιόφιλους όπως νέες εκδόσεις, τα βιβλία μου και συμβουλές για νέους συγγραφείς. Εάν έχετε facebook ή twitter ή google θα δείτε τις αναρτήσεις μου εύκολα στις σελίδες αυτές αφού πρώτα συνδεθείτε. Μπορείτε να μου στείλετε email στο valiamixael@gmail.com, vmixael@yahoo.com, ή να συνδεθείτε στο facebook και να αφήσετε μήνυμα στο messenger.