Φιλαρμονική Ορχήστρα του Ισραήλ/Zubin Mehta

MΕΓΑΛΕΣ ΟΡΧΗΣΤΡΕΣ – ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΑΕΣΤΡΟΙ
18 & 19 Ιουνίου 2014/21:00

Μόλις πριν από ένα χρόνο ο Zubin Mehta προσέφερε στο κοινό του Μεγάρου μία μοναδική βραδιά διευθύνοντας τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Ισραήλ σε μια καταπληκτική συναυλία. Ο μεγάλος σταρ του πόντιουμ επιστρέφει στην Αθήνα για δύο συναυλίες και διευθύνει για άλλη μία φορά τη μεγάλη Ορχήστρα σε δύο τιτάνια έργα: τη Συμφωνία αρ. 8 του Μπρούκνερ (τελευταία συμφωνία που ολοκλήρωσε ο συνθέτης) και τη Συμφωνία αρ. 2, «της Αναστάσεως» του Μάλερ.

Η μετάκληση της Ορχήστρας πραγματοποιείται χάρη στη γενναιόδωρη χορηγία Έλληνα του εξωτερικού ο οποίος επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμος.

-Anton Bruckner: Συμφωνία αρ. 8 (18/6)
Φιλαρμονική Ορχήστρα του Ισραήλ
Μουσική διεύθυνση: Zubin Mehta

-Gustav Mahler: Συμφωνία αρ. 2, «της Αναστάσεως» (19/6)
Juliane Banse: σοπράνο
Catherine Wyn-Rogers: μετζοσοπράνο

Κρατική Χορωδία της Λετονίας
Φιλαρμονική Ορχήστρα του Ισραήλ
Μουσική διεύθυνση: Zubin Mehta

Advertisements

Συντάκτης: valiαmixael

Είμαι η Βάλια Μιχαήλ Έχω ασχοληθεί με την εκπαίδευση, την δημοσιογραφία και την συγγραφή βιβλίων. Έχω γράψει πάρα πολλά άρθρα για τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και τον πολιτισμό, την υγεία, την παιδεία, την οικολογία κ.λ.π., σε εφημερίδες που έχω συνεργαστεί. Τα τελευταία χρόνια εκφράζομαι μέσα από την ηλεκτρονική μου ιστοσελίδα neaonline (http://neaonlinedotcom1.wordpress) μία σελίδα επίκαιρης και ενδιαφέρουσας ύλης. Στην νέα μου ιστοσελίδα https://valimixael.wordpress.com BOOK THERAPY αναρτώ θέματα για βιβλιόφιλους όπως νέες εκδόσεις, εκδηλώσεις για βιβλία, συμβουλές για νέους συγγραφείς, αλλά και τα νέα μου βιβλία. Εάν έχετε facebook ή twitter ή google θα δείτε τις αναρτήσεις μου εύκολα στις σελίδες αυτές αφού πρώτα συνδεθείτε. Μπορείτε να μου στείλετε email στο valiamixael@gmail.com.