Η ροκ συναντά την κλασική

To GAZARTE παρουσιάζει το απόλυτο μουσικό viral των τελευταίων χρόνων.
Οι 2CELLOS ή αλλιώς ο Luka Šulić και ο Stjepan Hauser, αν και μετρούν μόλις 4 χρόνια ύπαρξης, έχουν ήδη καταφέρει να θεωρούνται το πιο εκρηκτικό μουσικό δίδυμο παγκοσμίως. Τρανή απόδειξη, οι αμέτρητες συνεργασίες με τους μεγαλύτερους μουσικούς αστέρες, όπως τους Red Hot Chili peppers, τον George Michael, τον Sir Elton John, τον Steve Vai και πολλούς άλλους που εντυπωσιάστηκαν από τους μοναδικούς 2CELLOS, αλλά και η εμφάνισή τους στο ευρέως γνωστό αμερικάνικο τηλεοπτικό musical «Glee» .
Δυο τσέλο παίρνουν φωτιά και ξεσηκώνουν το κοινό με απόλυτα ανατρεπτικές διασκευές πασίγνωστων τραγουδιών. H Rock συναντά την κλασική και ο ηλεκτρισμός τα ακουστικά όργανα, σε μια απροσδόκητη playlist που ξεκινάει από το «Smooth Criminal» του Michael Jackson και το «With Or Without You» των θρυλικών U2, για να καταλήξει στο «Smells Like teen Spirit» των Nirvana, το «Thunderstruck» των AC-DC και το «We found love» της απόλυτης Diva της Pop, Rihanna . Όλα αυτά, είναι εκείνα που κάνουν τους 2CELLOS να γεμίζουν στάδια παγκοσμίως και το live τους να θεωρείται μια ανεπανάληπτη εμπειρία που δεν πρέπει να χάσει κανείς .

15 Ιουλίου, η Τεχνόπολις σείεται στον παλμό των 2CELLOS.

http://www.newsbomb.gr

Advertisements

Συντάκτης: valiαmixael

Είμαι η Βάλια Μιχαήλ Έχω ασχοληθεί με την εκπαίδευση, την δημοσιογραφία και την συγγραφή βιβλίων. Έχω γράψει πάρα πολλά άρθρα για τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και τον πολιτισμό, την υγεία, την παιδεία, την οικολογία κ.λ.π., σε εφημερίδες που έχω συνεργαστεί. Τα τελευταία χρόνια εκφράζομαι μέσα από την ηλεκτρονική μου ιστοσελίδα neaonline (http://neaonlinedotcom1.wordpress) μία σελίδα επίκαιρης και ενδιαφέρουσας ύλης. Στην νέα μου ιστοσελίδα https://valimixael.wordpress.com BOOK THERAPY αναρτώ θέματα για βιβλιόφιλους όπως νέες εκδόσεις, εκδηλώσεις για βιβλία, συμβουλές για νέους συγγραφείς, αλλά και τα νέα μου βιβλία. Εάν έχετε facebook ή twitter ή google θα δείτε τις αναρτήσεις μου εύκολα στις σελίδες αυτές αφού πρώτα συνδεθείτε. Μπορείτε να μου στείλετε email στο valiamixael@gmail.com.