Μέγαρο Μουσικής Αθηνών – Εκδήλωση

kiposgiortipage

A+A-
Η Γιορτή της Μουσικής στον Κήπο του Μεγάρου

21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014/20:00
ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ

Το Μέγαρο Μουσικής συμμετέχοντας για μια ακόμη χρονιά στις εκδηλώσεις για την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να απολαύσουν μια βραδιά πλημμυρισμένη από μουσική, στον δροσερό καταπράσινο Κήπο.

20:00
Camerata Junior – Ορχήστρα Νέων των Φίλων της Μουσικής
Μουσική διεύθυνση: Δημήτρης Σέμσης

20:50
Academica Athens Orchestra
Μουσική διεύθυνση: Νίκος Αθηναίος

21:30
Big Band του Δήμου Αθηναίων

22:10
Gumbo Yaya

Sugahspank φωνή
Δημήτρης Παπαδόπουλος τρομπέτα, φωνή
Γιώργος Ζαρέας τρομπόνι
Δημήτρης Καραγιάννης σαξόφωνο
Αντώνης Τσιάπαλης μπάσο
Δημήτρης Αζοράκος ντραμς
Χαράλαμπος Τυρόπουλος κιθάρα
John Higgins πλήκτρα, φωνή

Χορηγός
ΟΤΕ

Χορηγοί επικοινωνίας
ΟΤΕ TV, ΝΕΡΙΤ, LIFO, BONJOUR ATHÈNES, INSIDER, IN.GR, CLICKATLIFE, NEWS 247, E-GO.GR, COSMO.GR, CULTURENOW.GR, MONOPOLI.GR, PRASINIZO.GR, METEO.GR

Advertisements

Συντάκτης: valiαmixael

Είμαι η Βάλια Μιχαήλ Έχω ασχοληθεί με την εκπαίδευση, την δημοσιογραφία και την συγγραφή βιβλίων. Έχω γράψει πάρα πολλά άρθρα για τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και τον πολιτισμό, την υγεία, την παιδεία, την οικολογία κ.λ.π., σε εφημερίδες που έχω συνεργαστεί. Τα τελευταία χρόνια εκφράζομαι μέσα από την ηλεκτρονική μου ιστοσελίδα neaonline (http://neaonlinedotcom1.wordpress) μία σελίδα επίκαιρης και ενδιαφέρουσας ύλης. Στην νέα μου ιστοσελίδα https://valimixael.wordpress.com BOOK THERAPY αναρτώ θέματα για βιβλιόφιλους όπως νέες εκδόσεις, εκδηλώσεις για βιβλία, συμβουλές για νέους συγγραφείς, αλλά και τα νέα μου βιβλία. Εάν έχετε facebook ή twitter ή google θα δείτε τις αναρτήσεις μου εύκολα στις σελίδες αυτές αφού πρώτα συνδεθείτε. Μπορείτε να μου στείλετε email στο valiamixael@gmail.com.