Πρόσκληση στην εκδήλωση «Ω γλυκύ μου Έαρ» στο Λαύριο (δωρεάν εκδήλωση)

Το «Ω γλυκύ μου Έαρ», είναι ένα εγκώμιο επιτάφιου θρήνου της Μ. Παρασκευής και ένας από τους πιο εξαιρετικούς, ορθόδοξους βυζαντινούς ύμνους.

Ο ύμνος αυτός χαρίζει το όνομα και τη μελωδικότητα του στην Πασχαλινή εκδήλωση που πραγματοποιεί το Ν.Π.Δ.Δ. Θορικός του Δήμου Λαυρεωτικής το Σάββατο 12 Απριλίου 2014 στις 20:00 μ.μ. στο χώρο του Τεχνολογικού και Πολιτιστικού Πάρκου Λαυρίου, στην αίθουσα «Επίπλευσις».

Στην εκδήλωση συμμετέχουν η Δημοτική Φιλαρμονική Λαυρίου, η Χορωδία Λαυρίου με τη συνοδεία της Ορχήστρας Μουσικής Δωματίου και οι σολίστ: Μυρσίνη Μαργαρίτη (υψίφωνος), και Ελένη Βουδουράκη (μεσόφωνος). Θα ακουστούν έργα του Stabat Mater, G.B. Pergolesi, G. Verdi, Fr. Chopin, Πολυκράτη κ.α..

Αφηγήτρια της μουσικής βραδιάς θα είναι η ηθοποιός Αθηνά Μαξίμου ενώ η καλλιτεχνική διεύθυνση ανήκει στον κ.Θεόδωρο Γ. Λεμπέση.

Η παρουσία όλων είναι ιδιαίτερα σημαντική για την πραγματοποίηση μιας μελωδικής και ιδιαίτερα ευλαβικής βραδιάς.

O Προεδρος Μπίστας Μανώλης

Advertisements

Συντάκτης: valiαmixael

Είμαι η Βάλια Μιχαήλ Έχω ασχοληθεί με την εκπαίδευση, την δημοσιογραφία και την συγγραφή βιβλίων. Έχω γράψει πάρα πολλά άρθρα για τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και τον πολιτισμό, την υγεία, την παιδεία, την οικολογία κ.λ.π., σε εφημερίδες που έχω συνεργαστεί. Τα τελευταία χρόνια εκφράζομαι μέσα από την ηλεκτρονική μου ιστοσελίδα neaonline (http://neaonlinedotcom1.wordpress) μία σελίδα επίκαιρης και ενδιαφέρουσας ύλης. Στην νέα μου ιστοσελίδα https://valimixael.wordpress.com BOOK THERAPY αναρτώ θέματα για βιβλιόφιλους όπως νέες εκδόσεις, εκδηλώσεις για βιβλία, συμβουλές για νέους συγγραφείς, αλλά και τα νέα μου βιβλία. Εάν έχετε facebook ή twitter ή google θα δείτε τις αναρτήσεις μου εύκολα στις σελίδες αυτές αφού πρώτα συνδεθείτε. Μπορείτε να μου στείλετε email στο valiamixael@gmail.com.