Το Δίκτυο Αλληλεγγύης και Ανταλλαγής Λαυρίου σας Προσκλαλεί στις Πασχαλινές δράσεις

Την Πέμπτη 10 Απριλίου το δίκτυο θα υποδεχτεί τον άλλο άνθρωπο Κώστα Πολυχρονόπουλο και τους συνεργάτες του. Θα μαγειρέψουμε το μεσημέρι στο χώρο της λαικής και θα μοιραστούν λαμπάδες κ δώρα.

Την Κυριακή 13 Απριλίου ώρες 5μμ – 9μμ στην πλατεία Ηρώων θα γίνει το Πασχαλινό μπαζάρ μας , θα έχουμε βιβλία ,παιχνίδια , χειροποίητες λαμπάδες , ρούχα όλα σε εικονικές τιμές. Θα υπάρχει και χαριστικός πάγκος για τα παιδιά

Συντάκτης: valiαmixael

Είμαι η Βάλια Μιχαήλ Έχω ασχοληθεί με την εκπαίδευση, την δημοσιογραφία και την συγγραφή βιβλίων. Έχω γράψει πάρα πολλά άρθρα για τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και τον πολιτισμό, την υγεία, την παιδεία, την οικολογία κ.λ.π., σε εφημερίδες που έχω συνεργαστεί. Τα τελευταία χρόνια εκφράζομαι μέσα από την ηλεκτρονική μου ιστοσελίδα neaonline (http://neaonlinedotcom1.wordpress) μία σελίδα επίκαιρης και ενδιαφέρουσας ύλης. Στην νέα μου ιστοσελίδα https://valimixael.wordpress.com BOOK THERAPY αναρτώ θέματα για βιβλιόφιλους όπως νέες εκδόσεις, εκδηλώσεις για βιβλία, συμβουλές για νέους συγγραφείς, αλλά και τα νέα μου βιβλία. Εάν έχετε facebook ή twitter ή google θα δείτε τις αναρτήσεις μου εύκολα στις σελίδες αυτές αφού πρώτα συνδεθείτε. Μπορείτε να μου στείλετε email στο valiamixael@gmail.com.