Η ΚΩΜΩΔΙΑ »ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ» ΤΟΥ Γ. ΞΑΝΘΟΥΛΗ ΣΤΗ »ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ» ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Πειραματική Σκηνή «ΘΕΣΠΙΣ» της «ΧΡΥΣΗΣ ΤΟΜΗΣ» σας προσκαλεί στη θεατρική παράσταση «Τα Σκουπίδια» του Γιάννη Ξανθούλη που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 7 & Τετάρτη 9 Απριλίου 2014 και ώρα 20:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συνδέσμου (Λ.Αθηνών-Σουνίου 55, Κεντρική πλατεία Κερατέας).

Η μουσική είναι του Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου και η σκηνοθετική επιμέλεια της Σίας Δράκου. Συμμετέχουν με σειρά εμφάνισης οι: Αθανάσιος Πλευρίτης, Μαρία Καλαθάκη, Μαρία Ζαφειροπούλου, Κωνσταντίνος Σουρτζής, Αναστασία Σουρτζή και Νατάσα Ζαφειροπούλου.

Πρόκειται για κλασσικό σπονδυλωτό έργο με επιθεωρησιακή δομή, σατιρικά κείμενα του πολυγραφότατου και πολυδιαβασμένου συγγραφέα, με κεντρικό τελετάρχη και ήρωες της καθημερινής μας ζωής που έρχονται από το μέλλον για να κρίνουν το παρόν, που μαζί με το γέλιο μας μεταδίδουν συγκίνηση, γνώση και μας χτυπάνε το καμπανάκι για την ανθρώπινη συμπεριφορά, που χάνεται όλο και περισσότερο

Η παράσταση έχει αποσπάσει 1οΒραβείο Γυναικείου Ρόλου στο 5ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Σάτιρας Ερασιτεχνικών Θιάσων.

Η είσοδος είναι ελεύθερη

Συντάκτης: valiαmixael

Είμαι η Βάλια Μιχαήλ Έχω ασχοληθεί με την εκπαίδευση, την δημοσιογραφία και την συγγραφή βιβλίων. Έχω γράψει πάρα πολλά άρθρα για τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και τον πολιτισμό, την υγεία, την παιδεία, την οικολογία κ.λ.π., σε εφημερίδες που έχω συνεργαστεί. Τα τελευταία χρόνια εκφράζομαι μέσα από την ηλεκτρονική μου ιστοσελίδα neaonline (http://neaonlinedotcom1.wordpress) μία σελίδα επίκαιρης και ενδιαφέρουσας ύλης. Στην νέα μου ιστοσελίδα https://valimixael.wordpress.com BOOK THERAPY αναρτώ θέματα για βιβλιόφιλους όπως νέες εκδόσεις, τα βιβλία μου και συμβουλές για νέους συγγραφείς. Εάν έχετε facebook ή twitter ή google θα δείτε τις αναρτήσεις μου εύκολα στις σελίδες αυτές αφού πρώτα συνδεθείτε. Μπορείτε να μου στείλετε email στο valiamixael@gmail.com, vmixael@yahoo.com, ή να συνδεθείτε στο facebook και να αφήσετε μήνυμα στο messenger.