ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ 2014 ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΕΡΑΤΕΑΣ

Για τα neaonline
Βάλια Μιχαήλ

19 Ιανουαρίου 2014

Το Σάββατο 18 Ιανουαρίου και ώρα 7.00 μμ. έγινε η καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία και η Κοπή Πίτας της Δημοτικής Χορωδίας Κερατέας, στην Αίθουσα εκδηλώσεων “Κ. Πρίφτης” ΚΑΠΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ.
Το Εορταστικό Πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε 11 Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και Ύμνους, που ερμήνευσαν η τετράφωνη Δημοτική Χορωδία Κερατέας. Ο Σολίστ και κόντρα τενόρος Στράτος Καλαϊτζής ερμήνευσε το Ave Maria και Panis Angelicus που συνόδεψε στο πιάνο η Κατερίνα Ισιδώρου. Την Δημοτική Χορωδία διευθύνει ο Μαέστρος Αναστάσιος Λαζάρου που συνόδεψε και την Χορωδία στο πιάνο.
Ο Πρόεδρος της Χορωδίας Βασίλης Στουραίτης προλόγισε την εκδήλωση και καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και το μέλος της Χορωδίας Σίλβα Καπάνταη ανέλυσε το πρόγραμμα της εκδήλωσης. Ακολούθησε ο Αγιασμός από τον Πάτερ Ιωάννης Μωραΐτη που ευλόγησε την Πίτα. Ακολούθησε η κοπή από τον Δήμαρχο Λαυρεωτικής Κωνσταντίνο Λεβαντή και τον Πρόεδρο της Χορωδίας.
Ο Δήμαρχος που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση, μίλησε για το έργο που επιτελεί η Χορωδία, για την προσφορά της στον Πολιτισμό του τόπου τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό λαμβάνοντας μέρος σε διεθνείς Χορωδιακούς διαγωνισμούς και εκπροσωπώντας επάξια τα Ελληνικά χρώματα. Συμπλήρωσε ότι αυτή την περίοδο η Χορωδία είναι στα καλύτερα της και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Πρόεδρο και να τον ευχαριστήσει ιδιαιτέρως για το έργο που επιτελείται τα τελευταία χρόνια.

Στην συνέχεια έγινε κλήρωση με δωρεάν λαχειοφόρο για τα Μέλη της Χορωδίας με προσφορά δώρο του Πρόεδρου του Νομικού Προσώπου Εμμανουήλ Μπίστα ο οποίος λόγω άλλων υποχρεώσεων στον Δήμο δεν μπόρεσε να παρευρεθεί και το οποίο κέρδισε η κα Θοδώρα Πετρολιάγκη μέλος της Χορωδίας. Έγινε λαχειοφόρος με δωρεάν λαχνούς με δώρα που πρόσφεραν φίλοι της Χορωδίας. Μετά το τέλος της εκδήλωσης προσφέρθηκαν Πρωτοχρονιάτικα κεράσματα.

Η αίθουσα εκδηλώσεων ήταν κατάμεστη από κόσμο που καταχειροκρότησαν με ενθουσιασμό τους εκτελεστές της Χορωδίας, και τραγούδησαν μαζί τους το γνωστό σε όλους »Πάει Ο παλιός Ο Χρόνος, Κι από Χρόνου”.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους Ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής κος Κωνσταντίνος Λεβαντής, η Αντιδήμαρχος κα Πιτσικάλη, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα Αρετούσα Μακρή, ο πρόεδρος ΔΕΥΑΤΗΛ Νικόλαος Αντωνίου, η Δημοτική Σύμβουλος Αναστασία Σταμέλου Λουκά, ο Δημοτικός Σύμβουλος Νικόλαος Παπανικολάου, ο Τοπικός Σύμβουλος Αντ. Κατσίκης,η κα Δόγκα Ελένη φίλη της Δημοτικής Χορωδίας , Ο κος Ανδρέας Λαζάρου, Πρώην Μαέστρος της Χορωδίας, οι Πρόεδροι των Συλλόγων της Κερατέας, Τοπικοί φορείς, και πολλύς κόσμος μέλη των οικογενειών και φίλοι της Δημοτικής Χορωδίας.

DSCF6519DSCF6475DSCF6476DSCF6478DSCF6482DSCF6488DSCF6487DSCF6494DSCF6516DSCF6513DSCF6489

Advertisements

Συντάκτης: valiαmixael

Είμαι η Βάλια Μιχαήλ Έχω ασχοληθεί με την εκπαίδευση, την δημοσιογραφία και την συγγραφή βιβλίων. Έχω γράψει πάρα πολλά άρθρα για τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και τον πολιτισμό, την υγεία, την παιδεία, την οικολογία κ.λ.π., σε εφημερίδες που έχω συνεργαστεί. Τα τελευταία χρόνια εκφράζομαι μέσα από την ηλεκτρονική μου ιστοσελίδα neaonline (http://neaonlinedotcom1.wordpress) μία σελίδα επίκαιρης και ενδιαφέρουσας ύλης. Στην νέα μου ιστοσελίδα https://valimixael.wordpress.com BOOK THERAPY αναρτώ θέματα για βιβλιόφιλους όπως νέες εκδόσεις, εκδηλώσεις για βιβλία, συμβουλές για νέους συγγραφείς, αλλά και τα νέα μου βιβλία. Εάν έχετε facebook ή twitter ή google θα δείτε τις αναρτήσεις μου εύκολα στις σελίδες αυτές αφού πρώτα συνδεθείτε. Μπορείτε να μου στείλετε email στο valiamixael@gmail.com.