Αγιασμός στην Χορωδία της Δημοτικής Ενότητας Κερατέας 2013-1014

αγιασμός Χορωδία 2013-14 (1)

αγιασμός Χορωδία 2013-14 (2)

αγιασμός Χορωδία 2013-14 (4)

αγιασμός Χορωδία 2013-14 (6)

αγιασμός Χορωδία 2013-14 (7)

αγιασμός Χορωδία 2013-14 (8)

αγιασμός Χορωδία 2013-14 (9)

αγιασμός Χορωδία 2013-14 (10)

αγιασμός Χορωδία 2013-14 (12)

Ρεπορτάζ Βάλια Μιχαήλ
https://neaonlinedotcom1.wordpress.com

Ημερομηνία 9/9/2013

Με την συμμετοχή όλων των μελών της Δημοτικής Χορωδίας Κερατέας, του Μαέστρου Αναστάσιου Λαζάρου, του Προέδρου της Βασίλη Στουραίτη, των μελών του Δ.Σ. της Χορωδίας,
του Προέδρου του Νομικού Προσώπου Θορικός Μανώλη Μπίστα, του Προέδρου ΔΕΥΑΤΗΛ Νικόλαου Αντωνίου,της συζύγου του Δημάρχου Μαρίας Λεβαντή και μέλους της Χορωδίας, έγινε αγιασμός στην αίθουσα της Χορωδίας που στεγάζεται στο κτήριο του Παλαιού Δημαρχείου στην Κερατέα.
Στις 7 το απόγευμα οι ιερείς Πάτερ Ιωάννης Μωραίτης και Πάτερ Νικόλαος πραγματοποίησαν τον καθιερωμένο Αγιασμό για την έναρξη της νέας Μουσικής Περιόδου 2013-2014.

Ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Θορικός, Μανώλης Μπίστας, μετέφερε μυνήματα αισιοδοξίας για μία δυναμική Μουσική παρουσία της Χορωδίας, που θα προσφέρει σε όλους μας ευχάριστες μουσικές διαδρομές μέσα στην δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε.
Ο Μαέστρος Αναστάσιος Λαζάρου και διευθυντής της Χορωδίας απευθυνόμενος στους Χορωδούς είπε ότι η σημερινή ημέρα είναι πολύ σημαντική, τα μέλη της Χορωδίας μπαίνουν σε μιά δύσκολη αλλά ευχάριστη μάχη, με όπλα τους τις γνώσεις και τις εμπειρίες που απέκτησαν και πρέπει να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Κωνσταντίνος Λεβαντής έστειλε τις ευχές του για Πρόοδο, καλή συνέχεια με ζήλο, συνέπεια και αφοσίωση. Ο Πρόεδρος ΔΕΥΑΤΗΛ Νικόλαος Αντωνίου ευχήθηκε και αυτός καλή μουσική χρονιά στους χορωδούς με ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.
Ο Πρόεδρος της Χορωδίας έκανε τον απολογισμό για την περίοδο που πέρασε, στην συνέχεια παρουσίασε σε γενικές γραμμές το πρόγραμμα για την νέα περίοδο και μαζί με τα μέλη του Δ.Σ. ευχήθηκαν σε όλους Καλή Μουσική Χρονιά, με υπομονή, επιμονή και προσπάθεια να ανταποκριθούμε στους υψηλούς στόχους μας.

Ένα νέο μουσικό ταξίδι ξεκινάει για άλλη μια χρονιά με στόχο την αναβάθμιση του Πολιτισμού τοσο τοπικά όσο και σε όλη την χώρα.

Advertisements

Συντάκτης: valiαmixael

Είμαι η Βάλια Μιχαήλ Έχω ασχοληθεί με την εκπαίδευση, την δημοσιογραφία και την συγγραφή βιβλίων. Έχω γράψει πάρα πολλά άρθρα για τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και τον πολιτισμό, την υγεία, την παιδεία, την οικολογία κ.λ.π., σε εφημερίδες που έχω συνεργαστεί. Τα τελευταία χρόνια εκφράζομαι μέσα από την ηλεκτρονική μου ιστοσελίδα neaonline (http://neaonlinedotcom1.wordpress) μία σελίδα επίκαιρης και ενδιαφέρουσας ύλης. Στην νέα μου ιστοσελίδα https://valimixael.wordpress.com BOOK THERAPY αναρτώ θέματα για βιβλιόφιλους όπως νέες εκδόσεις, εκδηλώσεις για βιβλία, συμβουλές για νέους συγγραφείς, αλλά και τα νέα μου βιβλία. Εάν έχετε facebook ή twitter ή google θα δείτε τις αναρτήσεις μου εύκολα στις σελίδες αυτές αφού πρώτα συνδεθείτε. Μπορείτε να μου στείλετε email στο valiamixael@gmail.com.