Σπιτική Γρανίτα Βύσσινο

Stop Alimentarius

spitiki_granita_vussino2Είναι όμορφο να πειραματίζεσαι με αγνά υλικά που έχεις στο σπίτι, από το να καταφύγεις σε λύσεις τυποποιημένων προϊόντων, για να δροσιστείς!

Η ιδέα ξεκίνησε ψάχνοντας να πιω κάτι δροσιστικό, εκτός από αρωματικά, όπου ο συνδιασμός λουίζας με μελισσόχορτο και φασκόμηλο ή μέντα

Δείτε την αρχική δημοσίευση 160 επιπλέον λέξεις

Συντάκτης: valiαmixael

Είμαι η Βάλια Μιχαήλ Έχω ασχοληθεί με την εκπαίδευση, την δημοσιογραφία και την συγγραφή βιβλίων. Έχω γράψει πάρα πολλά άρθρα για τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και τον πολιτισμό, την υγεία, την παιδεία, την οικολογία κ.λ.π., σε εφημερίδες που έχω συνεργαστεί. Τα τελευταία χρόνια εκφράζομαι μέσα από την ηλεκτρονική μου ιστοσελίδα neaonline (http://neaonlinedotcom1.wordpress) μία σελίδα επίκαιρης και ενδιαφέρουσας ύλης. Στην νέα μου ιστοσελίδα https://valimixael.wordpress.com BOOK THERAPY αναρτώ θέματα για βιβλιόφιλους όπως νέες εκδόσεις, τα βιβλία μου και συμβουλές για νέους συγγραφείς. Εάν έχετε facebook ή twitter ή google θα δείτε τις αναρτήσεις μου εύκολα στις σελίδες αυτές αφού πρώτα συνδεθείτε. Μπορείτε να μου στείλετε email στο valiamixael@gmail.com, vmixael@yahoo.com, ή να συνδεθείτε στο facebook και να αφήσετε μήνυμα στο messenger.