Δίαιτα δύο ημερών!

Έρευνες υποστηρίζουν ότι μπορούμε να απαλλαγούμε από την καταμέρηση θερμίδων (που τόσο μας κουράζει) , ακολουθώντας μία αυστηρή δίαιτα μόνο για δύο ημέρες την εβδομάδα.

Αν οι καλοκαιρινές λιχουδιές, τα κοκτέιλ και η συνεχής καταμέτρηση θερμίδων είναι ο μεγαλύτερος φόβος σου, μία νέα έρευνα από το University Hospital στο Νότιο Manchester έδειξε ότι υπάρχει λύση. Τα αποτελέσματα των μελετών, στις οποίες πήραν μέρος πάνω από 100 γυναίκες, έδειξαν ότι μετά από μια αυστηρή δίαιτα, που περιλάμβανε φρούτα, λαχανικά και άπαχο κρέας μόνο δύο ημέρες την εβδομάδα, (ενώ ήταν ελεύθερες να τρώνε ό, τι ήθελαν τις άλλες ημέρες), αποτέλεσε μια πιο αποτελεσματική μέθοδος για την απώλεια βάρους από ό, τι αν ακολουθούσαν μία σταθερή δίαιτα.

Οι γυναίκες που πήραν μέρος στη μελέτη της διήμερης δίαιτας, η οποία συμπεριλάμβανε και τον αποκλεισμό των υδατανθράκων, έχασαν το διπλάσιο βάρος από αυτές που ακολουθούσαν μία δίαιτα βασισμένη στην καταμέτρηση θερμίδων. Η μελέτη έδειξε επίσης ότι οι γυναίκες είχαν περισσότερες πιθανότητες να συνεχίσουν να τρώνε υγιεινά και τις υπόλοιπες ημέρες. Αν οι διακοπές σου περιλαμβάνουν πλουσιοπάροχα γεύματα και ατασθαλίες, τότε πιθανότατα η δίαιτα των δύο ημερών να είναι η απάντηση που θέλεις.

joytv.gr

Advertisements

Συντάκτης: valiαmixael

Είμαι η Βάλια Μιχαήλ Έχω ασχοληθεί με την εκπαίδευση, την δημοσιογραφία και την συγγραφή βιβλίων. Έχω γράψει πάρα πολλά άρθρα για τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και τον πολιτισμό, την υγεία, την παιδεία, την οικολογία κ.λ.π., σε εφημερίδες που έχω συνεργαστεί. Τα τελευταία χρόνια εκφράζομαι μέσα από την ηλεκτρονική μου ιστοσελίδα neaonline (http://neaonlinedotcom1.wordpress) μία σελίδα επίκαιρης και ενδιαφέρουσας ύλης. Στην νέα μου ιστοσελίδα https://valimixael.wordpress.com BOOK THERAPY αναρτώ θέματα για βιβλιόφιλους όπως νέες εκδόσεις, τα βιβλία μου και συμβουλές για νέους συγγραφείς. Εάν έχετε facebook ή twitter ή google θα δείτε τις αναρτήσεις μου εύκολα στις σελίδες αυτές αφού πρώτα συνδεθείτε. Μπορείτε να μου στείλετε email στο valiamixael@gmail.com, vmixael@yahoo.com, ή να συνδεθείτε στο facebook και να αφήσετε μήνυμα στο messenger.