Με υπογραφή Γεωργιάδη θα κυκλοφορήσουν καινοτόμα φάρμακα

Προσθέστε ἐδῶ τὴν δική σας ἄποψη… (προαιρετικό)

αἰέν ἀριστεύειν

Με υπογραφή Γεωργιάδη θα κυκλοφορήσουν καινοτόμα φάρμακα
Τέλος στην αγωνία των ασθενών σοβαρών παθήσεων και στην καθυστέρηση δύο και πλέον ετών έρχεται να βάλει ο Υπουργός Υγείας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, καθώς το απόγευμα οριστικοποιείται η κυκλοφορία στην ελληνική αγορά καινοτόμων φαρμάκων και μοναδικών θεραπειών.

Τα εν λόγω φαρμακευτικά σκευάσματα αφορούν σε νέες θεραπείες που δεν προϋπήρχαν και θα δώσουν νέες θεραπευτικές διεξόδους σε εκατοντάδες ασθενείς.

Δείτε την αρχική δημοσίευση 171 επιπλέον λέξεις

Advertisements

Συντάκτης: valiαmixael

Είμαι η Βάλια Μιχαήλ Έχω ασχοληθεί με την εκπαίδευση, την δημοσιογραφία και την συγγραφή βιβλίων. Έχω γράψει πάρα πολλά άρθρα για τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και τον πολιτισμό, την υγεία, την παιδεία, την οικολογία κ.λ.π., σε εφημερίδες που έχω συνεργαστεί. Τα τελευταία χρόνια εκφράζομαι μέσα από την ηλεκτρονική μου ιστοσελίδα neaonline (http://neaonlinedotcom1.wordpress) μία σελίδα επίκαιρης και ενδιαφέρουσας ύλης. Στην νέα μου ιστοσελίδα https://valimixael.wordpress.com BOOK THERAPY αναρτώ θέματα για βιβλιόφιλους όπως νέες εκδόσεις, εκδηλώσεις για βιβλία, συμβουλές για νέους συγγραφείς, αλλά και τα νέα μου βιβλία. Εάν έχετε facebook ή twitter ή google θα δείτε τις αναρτήσεις μου εύκολα στις σελίδες αυτές αφού πρώτα συνδεθείτε. Μπορείτε να μου στείλετε email στο valiamixael@gmail.com.