Η Ολυμπιακή διακόπτει τις πτήσεις σε όλα τα Δωδεκάνησα!

Προσθέστε ἐδῶ τὴν δική σας ἄποψη… (προαιρετικό)

αἰέν ἀριστεύειν

ολυμπιακη

Η «άγονη γραμμή» οδηγείται σε πλήρη απομόνωση και το χειμώνα θα δημιουργηθούν τεράστια προβλήματα αφού τα νησιά δεν εξυπηρετούνται ούτε από τα πλοία.

Φαίνεται ότι η Ολυμπιακή ξεκόβει εντελώς από τα Δωδεκάνησα, αφού μετά την διακοπή των πτήσεων από και προς Ρόδο από τις 30 Σεπτεμβρίου που ήδη ανακοινώθηκε, έχει αποφασίσει να σταματήσει τις πτήσεις και προς όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου από Αθήνα, δηλαδή προς Κω, Αστυπάλαια, Κάρπαθο Λέρο και Κάλυμνο.

Είναι προφανές ότι η Ολυμπιακή οδηγείται σε συρρίκνωση στα πλαίσια της προετοιμαζόμενης συγχώνευσής της με την Aegean και στο πλαίσιο αυτό το τίμημα για τη Δωδεκάνησο θα είναι πολύ βαρύ, αφού όλα τα νησιά μας που διαθέτουν αεροδρόμια και συνδέονται απευθείας με την Αθήνα, οδηγούνται σε πλήρη απομόνωση.

Δείτε την αρχική δημοσίευση 190 επιπλέον λέξεις

Advertisements

Συντάκτης: valiαmixael

Είμαι η Βάλια Μιχαήλ Έχω ασχοληθεί με την εκπαίδευση, την δημοσιογραφία και την συγγραφή βιβλίων. Έχω γράψει πάρα πολλά άρθρα για τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και τον πολιτισμό, την υγεία, την παιδεία, την οικολογία κ.λ.π., σε εφημερίδες που έχω συνεργαστεί. Τα τελευταία χρόνια εκφράζομαι μέσα από την ηλεκτρονική μου ιστοσελίδα neaonline (http://neaonlinedotcom1.wordpress) μία σελίδα επίκαιρης και ενδιαφέρουσας ύλης. Στην νέα μου ιστοσελίδα https://valimixael.wordpress.com BOOK THERAPY αναρτώ θέματα για βιβλιόφιλους όπως νέες εκδόσεις, εκδηλώσεις για βιβλία, συμβουλές για νέους συγγραφείς, αλλά και τα νέα μου βιβλία. Εάν έχετε facebook ή twitter ή google θα δείτε τις αναρτήσεις μου εύκολα στις σελίδες αυτές αφού πρώτα συνδεθείτε. Μπορείτε να μου στείλετε email στο valiamixael@gmail.com.