Κοντινές αγαπημένες παραλίες

Χειμωνιάτικη Λιακάδα

Με τα πατζούρια κουφωτά και το ανεμιστηράκι να τρίζει δίπλα μου σε σκεφτομαι που δουλευεις .Με τον υδράργυρο να ανεβαίνει συνεχώς οι εξωτικές παραλίες είναι σίγουρα στο μυαλό μας! Και επειδή ο καύσωνας επιμένει ας δούμε μια ματιά κάποιες . .από τις κοντινές έτσι για να δροσιστούμε. μετά που ξέρεις? Μπορεί και να βρεθεί η ευκαιρία να το σκάσει κανείς προς τα κει .. Λένε πως των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν !

Λεγραινά 1.

Η αγαπημένη μου παραλίαΗ πρώτη  μου προτίμηση όταν «ξεμένω» Καλοκαίρι στην Αθήνα. Η παραλία των Λεγραινών συνδυάζει κυκλαδίτικου επιπέδου ψιλή, χρυσαφένια άμμο με γαλανά νερά και έλλειψη πολυκοσμίας. Αυτό το τελευταίο οφείλεται κυρίως στην απόσταση που τη χωρίζει από τα υπόλοιπα -γνωστά ή κρυμμένα- hot spots της αττικής ακτογραμμής. Θα τη συναντήσετε λίγο μετά το Χάρακα, στα όρια του δήμου Λαυρίου. Θα την αναγνωρίσετε από τη χαρακτηριστική της άμμο, που μοιάζει φερμένη  από…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 1.111 επιπλέον λέξεις

Advertisements

Συντάκτης: valiαmixael

Είμαι η Βάλια Μιχαήλ Έχω ασχοληθεί με την εκπαίδευση, την δημοσιογραφία και την συγγραφή βιβλίων. Έχω γράψει πάρα πολλά άρθρα για τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και τον πολιτισμό, την υγεία, την παιδεία, την οικολογία κ.λ.π., σε εφημερίδες που έχω συνεργαστεί. Τα τελευταία χρόνια εκφράζομαι μέσα από την ηλεκτρονική μου ιστοσελίδα neaonline (http://neaonlinedotcom1.wordpress) μία σελίδα επίκαιρης και ενδιαφέρουσας ύλης. Στην νέα μου ιστοσελίδα https://valimixael.wordpress.com BOOK THERAPY αναρτώ θέματα για βιβλιόφιλους όπως νέες εκδόσεις, εκδηλώσεις για βιβλία, συμβουλές για νέους συγγραφείς, αλλά και τα νέα μου βιβλία. Εάν έχετε facebook ή twitter ή google θα δείτε τις αναρτήσεις μου εύκολα στις σελίδες αυτές αφού πρώτα συνδεθείτε. Μπορείτε να μου στείλετε email στο valiamixael@gmail.com.