Δείτε τη μάσκα ομορφιάς που θα εξαφανίσει τις ρυτίδες σας

Ένα είναι σίγουρο, πως αυτή τνη περίοδο δεν είστε για…ανοίγματα. Αν, λοιπόν, κάτι σας ενοχλεί στην εμφάνισή σας και βλέπετε πως ένα…λίφτινγκ θα σας ανανέωνε δεν χρειάζεται να πάτε αμέσως σε ένα πλαστικό χειρουργό αλλά μπορείτε να βρείτε τη λύση στο σπίτι σας.

Για την μάσκα…λίφτινγκ θα χρειαστείτε

1/2 φλιτζάνι βρώμη

1/2 φλιτζάνι ζεστό νερό

και

1 ασπράδι αυγού

Αρχικά ανακατεύετε τη βρώμη με το νερό, ενώ χτυπάμε το ασπράδι του αυγού και το προσθέτουμε στο μείγμα της βρώμης. Μόλις κρυώσει, απλώνετε την κρέμα σε λαιμό και πρόσωπο και την ξεπλένετε με χλιαρό νερό μετά από 15 λεπτά.

Μπορείτε να επαναλάβετε τη μάσκα μια φορά την εβδομάδα.

Διαβάστε επίσης:

Πηγή: http://www.queen.gr

Συντάκτης: valiαmixael

Είμαι η Βάλια Μιχαήλ Έχω ασχοληθεί με την εκπαίδευση, την δημοσιογραφία και την συγγραφή βιβλίων. Έχω γράψει πάρα πολλά άρθρα για τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και τον πολιτισμό, την υγεία, την παιδεία, την οικολογία κ.λ.π., σε εφημερίδες που έχω συνεργαστεί. Τα τελευταία χρόνια εκφράζομαι μέσα από την ηλεκτρονική μου ιστοσελίδα neaonline (http://neaonlinedotcom1.wordpress) μία σελίδα επίκαιρης και ενδιαφέρουσας ύλης. Στην νέα μου ιστοσελίδα https://valimixael.wordpress.com BOOK THERAPY αναρτώ θέματα για βιβλιόφιλους όπως νέες εκδόσεις, τα βιβλία μου και συμβουλές για νέους συγγραφείς. Εάν έχετε facebook ή twitter ή google θα δείτε τις αναρτήσεις μου εύκολα στις σελίδες αυτές αφού πρώτα συνδεθείτε. Μπορείτε να μου στείλετε email στο valiamixael@gmail.com, vmixael@yahoo.com, ή να συνδεθείτε στο facebook και να αφήσετε μήνυμα στο messenger.