«Καυτή» η ατζέντα της νέας κυβέρνησης

Προσθέστε ἐδῶ τὴν δική σας ἄποψη… (προαιρετικό)

αἰέν ἀριστεύειν

«Καυτή» η ατζέντα της νέας κυβέρνησης

-Σε πρώτο πλάνο απολύσεις στο Δημόσιο, φορολογία και αποκρατικοποιήσεις -Στα χέρια Μητσοτάκη και Στουρνάρα οι «καυτές πατάτες»

Μπορεί η συμπλήρωση του νέου κυβερνητικού σχήματος να ολοκληρώθηκε χθες νωρίς το βράδυ, ωστόσο η πραγματική συνύπαρξη Σαμαρά – Βενιζέλου στην κυβέρνηση, ξεκινά από σήμερα.

Ενωτική χροιά έδωσε στην ομιλία του στην πρώτη συνεδρίαση του νέου υπουργικού συμβουλίου ο πρωθυπουργός, υπογραμμίζοντας ότι η σταθερότητα είναι πιο απαραίτητη από ποτέ για τη χώρα.

«Στόχος της κυβέρνησης ήταν και παραμένει η εξάντληση της τετραετίας», τόνισε ο κ. Σαμαράς, κάτι που, όπως είπε, αποτελεί προϋπόθεση για να υπάρξει σταθερότητα που είναι πιο απαραίτητη από ποτέ.

Δείτε την αρχική δημοσίευση 428 επιπλέον λέξεις

Advertisements

Συντάκτης: valiαmixael

Είμαι η Βάλια Μιχαήλ Έχω ασχοληθεί με την εκπαίδευση, την δημοσιογραφία και την συγγραφή βιβλίων. Έχω γράψει πάρα πολλά άρθρα για τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και τον πολιτισμό, την υγεία, την παιδεία, την οικολογία κ.λ.π., σε εφημερίδες που έχω συνεργαστεί. Τα τελευταία χρόνια εκφράζομαι μέσα από την ηλεκτρονική μου ιστοσελίδα neaonline (http://neaonlinedotcom1.wordpress) μία σελίδα επίκαιρης και ενδιαφέρουσας ύλης. Στην νέα μου ιστοσελίδα https://valimixael.wordpress.com BOOK THERAPY αναρτώ θέματα για βιβλιόφιλους όπως νέες εκδόσεις, τα βιβλία μου και συμβουλές για νέους συγγραφείς. Εάν έχετε facebook ή twitter ή google θα δείτε τις αναρτήσεις μου εύκολα στις σελίδες αυτές αφού πρώτα συνδεθείτε. Μπορείτε να μου στείλετε email στο valiamixael@gmail.com, vmixael@yahoo.com, ή να συνδεθείτε στο facebook και να αφήσετε μήνυμα στο messenger.