1ος Πράσινος Μουσικός Νεανικός Διαγωνισμός.

Η Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής, σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης των νέων σε θέματα περιβάλλοντος, διοργανώνει τον 1ο Πράσινο Μουσικό Νεανικό Διαγωνισμό με θέμα το περιβάλλον, που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου 2013.
Το διαγωνισμό θα συμμετάσχουν οι 13 Δήμοι της Ανατολικής Αττικής. Κάθε Δήμος της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής θα εκπροσωπηθεί στη διαγωνιστική διαδικασία με ένα μουσικό κομμάτι το οποίο θα αναδειχτεί με τη διενέργεια διαγωνισμού σε δημοτικό επίπεδο στο διάστημα από 28/6 έως και 31/7/2013. Η ημερομηνία διεξαγωγής του διαγωνισμού στον Δήμο Λαυρεωτικής θα ανακοινωθεί σύντομα.
Δικαίωμα συμμετοχής – ομαδικής ή ατομικής – έχουν νέοι του δήμου από 15-30 ετών, οι οποίοι θα συνθέσουν μουσικά κομμάτια και στίχους με θέμα το περιβάλλον.

Advertisements

Συντάκτης: valiαmixael

Είμαι η Βάλια Μιχαήλ Έχω ασχοληθεί με την εκπαίδευση, την δημοσιογραφία και την συγγραφή βιβλίων. Έχω γράψει πάρα πολλά άρθρα για τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και τον πολιτισμό, την υγεία, την παιδεία, την οικολογία κ.λ.π., σε εφημερίδες που έχω συνεργαστεί. Τα τελευταία χρόνια εκφράζομαι μέσα από την ηλεκτρονική μου ιστοσελίδα neaonline (http://neaonlinedotcom1.wordpress) μία σελίδα επίκαιρης και ενδιαφέρουσας ύλης. Στην νέα μου ιστοσελίδα https://valimixael.wordpress.com BOOK THERAPY αναρτώ θέματα για βιβλιόφιλους όπως νέες εκδόσεις, τα βιβλία μου και συμβουλές για νέους συγγραφείς. Εάν έχετε facebook ή twitter ή google θα δείτε τις αναρτήσεις μου εύκολα στις σελίδες αυτές αφού πρώτα συνδεθείτε. Μπορείτε να μου στείλετε email στο valiamixael@gmail.com, vmixael@yahoo.com, ή να συνδεθείτε στο facebook και να αφήσετε μήνυμα στο messenger.