Τιμή στον αείμνηστο Μαέστρο Γεώργιο Τζανετάκη

Ο Δήμος Λαυρεωτικής σε συνεργασία με το ΝΠΔΔ «Θορικός» και την Χορωδία Λαυρίου , για να τιμήσει την προσφορά του αείμνηστου Γεώργιου Τζανετάκη ο οποίος υπήρξε ο πρώτος και επί σειρά ετών Μαέστρος της Χορωδίας Λαυρίου, προσέφερε το όνομα του στο δρόμο μπροστά στο Τελωνείο, όπου θα ονομάζεται πλέον ”Οδός Μαέστρου Γεωργ. Τζανετάκη”.
Σε μια σεμνή τελετή, όπως άρμοζε στον χαρακτήρα του μαέστρου, συγγενείς, φίλοι, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαυρεωτικής , του Προέδρου του ΝΠΔΔ κου Μπίστα Μανώλη και βέβαια η ανδρική χορωδία Λαυρίου , η οποία τραγούδησε δύο δικής του ενορχήστροσης τραγούδια , τον τίμησαν με την παρουσία τους.

Advertisements

Συντάκτης: valiαmixael

Είμαι η Βάλια Μιχαήλ Έχω ασχοληθεί με την εκπαίδευση, την δημοσιογραφία και την συγγραφή βιβλίων. Έχω γράψει πάρα πολλά άρθρα για τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και τον πολιτισμό, την υγεία, την παιδεία, την οικολογία κ.λ.π., σε εφημερίδες που έχω συνεργαστεί. Τα τελευταία χρόνια εκφράζομαι μέσα από την ηλεκτρονική μου ιστοσελίδα neaonline (http://neaonlinedotcom1.wordpress) μία σελίδα επίκαιρης και ενδιαφέρουσας ύλης. Στην νέα μου ιστοσελίδα https://valimixael.wordpress.com BOOK THERAPY αναρτώ θέματα για βιβλιόφιλους όπως νέες εκδόσεις, τα βιβλία μου και συμβουλές για νέους συγγραφείς. Εάν έχετε facebook ή twitter ή google θα δείτε τις αναρτήσεις μου εύκολα στις σελίδες αυτές αφού πρώτα συνδεθείτε. Μπορείτε να μου στείλετε email στο valiamixael@gmail.com, vmixael@yahoo.com, ή να συνδεθείτε στο facebook και να αφήσετε μήνυμα στο messenger.