«ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΩΝ »

Ο Δήμος Λαυρεωτικής, στηρίζοντας τις ευπαθείς ομάδες σε θέματα υγείας και πρόληψης, σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας και τον Σύλλογο Φίλων Ογκολογικού Νοσοκομείου «Άγιοι Ανάργυροι», καλεί τις άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες του Δήμου Λαυρεωτικής, ηλικίας 40 έως 70 ετών, να συμμετέχουν σε δωρεάν εξέταση Μαστογραφίας, που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Μαρτίου 2013 και στις 14 Ιουνίου 2013.
Για τις προϋποθέσεις συμμετοχής, κατάθεση αιτήσεων και περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε, για μεν την Δημοτική Ενότητα Λαυρεωτικής και την Τοπική Ενότητα Αγίου Κωνσταντίνου στο Δημαρχείο Λαυρεωτικής, υπεύθυνη κ. Ξέστερνου Κυριακή (1ος όροφος) καθημερινά από τις 9:00 π.μ. – 2:00 μ.μ. και στο τηλέφωνο 22923-20165, για δε την Δημοτική Ενότητα Κερατέας στο (πρώην) Δημαρχείο Κερατέας, υπεύθυνη κ. Κουτσουνάκη Μαρία (2ος όροφος) καθημερινά από τις 9:00 π.μ. – 2:00 μ.μ.

Advertisements

Συντάκτης: valiαmixael

Είμαι η Βάλια Μιχαήλ Έχω ασχοληθεί με την εκπαίδευση, την δημοσιογραφία και την συγγραφή βιβλίων. Έχω γράψει πάρα πολλά άρθρα για τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και τον πολιτισμό, την υγεία, την παιδεία, την οικολογία κ.λ.π., σε εφημερίδες που έχω συνεργαστεί. Τα τελευταία χρόνια εκφράζομαι μέσα από την ηλεκτρονική μου ιστοσελίδα neaonline (http://neaonlinedotcom1.wordpress) μία σελίδα επίκαιρης και ενδιαφέρουσας ύλης. Στην νέα μου ιστοσελίδα https://valimixael.wordpress.com BOOK THERAPY αναρτώ θέματα για βιβλιόφιλους όπως νέες εκδόσεις, τα βιβλία μου και συμβουλές για νέους συγγραφείς. Εάν έχετε facebook ή twitter ή google θα δείτε τις αναρτήσεις μου εύκολα στις σελίδες αυτές αφού πρώτα συνδεθείτε. Μπορείτε να μου στείλετε email στο valiamixael@gmail.com, vmixael@yahoo.com, ή να συνδεθείτε στο facebook και να αφήσετε μήνυμα στο messenger.