Αυτό θα είναι το Κ.Υ. 24ωρης εφημερίας στα Μεσόγεια!

???????????????????????????????

Πέρασε από πολλά… κύματα η υπόθεση του ορισμού Κέντρου Υγείας στα Μεσόγεια ως 24ωρης λειτουργίας και δημιουργήθηκαν και πάρα πολλές εντάσεις. Όμως τελικά η απόφαση ελήφθη!

Όπως αποκαλύπτει σήμερα αποκλειστικά το notioanatolika.gr το Κέντρο Υγείας που επελέγη για να σηκώσει το βάρος της 24ωρης εφημερίας στη νοτιοανατολική Αττική είναι αυτό του Μαρκοπούλου.

Η σχετική απόφαση είναι ήδη έτοιμη ενώ αναμένεται να δημοσιοποιηθεί από την 1η ΥΠΕ – εκτός απροόπτου – από τη Δευτέρα του Θωμά και μετά.

Στην ίδια απόφαση ορίζεται ως Κέντρο Υγείας 24ωρης εφημερίας για τη βορειοανατολική Αττικής αυτό της Ραφήνας, κάτι το οποίο ίσως να δημιουργήσει προβλήματα στους αντιδρώντες κατοίκους των Δήμων Σπάτων – Αρτέμιδας και Μαραθώνα αφού τα Κ.Υ. Νέας Μάκρης και Σπάτων μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα.

Παράλληλα, στην ίδια απόφαση, θα υπάρξουν βελτιωτικές κινήσεις και για τα Κέντρα Υγείας Κορωπίου (σε ό,τι αφορά την κτιριακή υποδομή) αλλά και αυτά των Καλυβίων και του Λαυρίου (σε ό,τι αφορά την εργαστηριακή υποδομή και τον εμπλουτισμό τους σε έμψυχο δυναμικό).

http://www.notioanatolika.gr

Advertisements

Συντάκτης: valiαmixael

Είμαι η Βάλια Μιχαήλ Έχω ασχοληθεί με την εκπαίδευση, την δημοσιογραφία και την συγγραφή βιβλίων. Έχω γράψει πάρα πολλά άρθρα για τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και τον πολιτισμό, την υγεία, την παιδεία, την οικολογία κ.λ.π., σε εφημερίδες που έχω συνεργαστεί. Τα τελευταία χρόνια εκφράζομαι μέσα από την ηλεκτρονική μου ιστοσελίδα neaonline (http://neaonlinedotcom1.wordpress) μία σελίδα επίκαιρης και ενδιαφέρουσας ύλης. Στην νέα μου ιστοσελίδα https://valimixael.wordpress.com BOOK THERAPY αναρτώ θέματα για βιβλιόφιλους όπως νέες εκδόσεις, εκδηλώσεις για βιβλία, συμβουλές για νέους συγγραφείς, αλλά και τα νέα μου βιβλία. Εάν έχετε facebook ή twitter ή google θα δείτε τις αναρτήσεις μου εύκολα στις σελίδες αυτές αφού πρώτα συνδεθείτε. Μπορείτε να μου στείλετε email στο valiamixael@gmail.com.