ΑΜΙΑΝΤΟΣ: Οι προσπάθειές μας επιτέλους αποδίδουν!

Περιφέρεια Αττικής: “…Ο Δήμος Σαρωνικού καλείται άμεσα όπως προβεί σε…”

Είναι γεγονός πως τώρα τελευταία, με την αυξανόμενη στήριξή σας, καταφέρνουμε και πετυχαίνουμε όλο και περισσότερους στόχους μας. Έτσι λοιπόν, με τη μεθοδευμένη και καινοτόμα δράση μας “STOP στον ΑΜΙΑΝΤΟ“, καταφέραμε ώστε η Δ/νση Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Αττικής να αποστείλει συγκεκριμένες και έγγραφες οδηγίες προς το Δήμο Σαρωνικού (ο οποίος μέχρι σήμερα έχει επιδείξει πλήρη αδιαφορία σε όλες τις σχετικές ενημερώσεις μας),για το πώς πρέπει να γίνει η διαχείριση των υλικών που περιέχουν αμίαντο και που εντόπισε και κατέγραψε το ΔΙΚΤΥΟ Σαρωνικού. Με το εν λόγω έγγραφο (βλ.εδώ) καλείται ο Δήμος να υλοποιήσει άμεσα τις οδηγίες της Περιφέρειας, οι οποίες συμπίπτουν με τα όσα επί τόσους μήνες, αναφέρει με τις επιστολές του προς το Δήμο, το ΔΙΚΤΥΟ Σαρωνικού.

ΔΙΚΤΥΟ Σαρωνικού

Συνεχίζονται τα δωρεάν μαθήματα πιάνου στο ΔΙΚΤΥΟ Σαρωνικού!

Με την προσέλευση και νέων μαθητών, συνεχίζονται τα δωρεάν μαθήματα πιάνου, στο ΔΙΚΤΥΟ Σαρωνικού, κάθε Κυριακή πρωί.
για παιδιά ηλικίας 6-20 ετών. Τώρα πια, λειτουργούν δύο τμήματα. Ένα για τα μικρότερης ηλικίας και ένα για τα μεγαλύτερης.

Πληροφορίες στο 6946-268384 ή στο info@saronikosnet.gr
http://www.saronikosnet.gr

Συντάκτης: valiαmixael

Είμαι η Βάλια Μιχαήλ Έχω ασχοληθεί με την εκπαίδευση, την δημοσιογραφία και την συγγραφή βιβλίων. Έχω γράψει πάρα πολλά άρθρα για τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και τον πολιτισμό, την υγεία, την παιδεία, την οικολογία κ.λ.π., σε εφημερίδες που έχω συνεργαστεί. Τα τελευταία χρόνια εκφράζομαι μέσα από την ηλεκτρονική μου ιστοσελίδα neaonline (http://neaonlinedotcom1.wordpress) μία σελίδα επίκαιρης και ενδιαφέρουσας ύλης. Στην νέα μου ιστοσελίδα https://valimixael.wordpress.com BOOK THERAPY αναρτώ θέματα για βιβλιόφιλους όπως νέες εκδόσεις, εκδηλώσεις για βιβλία, συμβουλές για νέους συγγραφείς, αλλά και τα νέα μου βιβλία. Εάν έχετε facebook ή twitter ή google θα δείτε τις αναρτήσεις μου εύκολα στις σελίδες αυτές αφού πρώτα συνδεθείτε. Μπορείτε να μου στείλετε email στο valiamixael@gmail.com.