Δωρεάν προληπτικό έλεγχο για τον καρκίνο τού παχέος εντέρου

Από τις 25 Μαρτίου έως τις 6 Απριλίου

Δωρεάν προληπτικό έλεγχο για τον καρκίνο τού παχέος εντέρου διοργανώνει, από 25 Μαρτίου έως 6 Απριλίου, το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας (Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ).

Στο πρόγραμμα που φέρει την επιστημονική υποστήριξη τής Ελληνικής Εταιρείας Ογκολογίας Πεπτικού, μπορούν να συμμετάσχουν οι δημότες, ηλικίας από 50 έως 75 ετών.

Η εξέταση γίνεται σε όλες τις μονάδες τού ομίλου «Βιοϊατρική», σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Για ραντεβού οι πολίτες μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο, 210 6966100. Το πρόγραμμα εντάσσεται στον Παγκόσμιο Μήνα Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Παχέος Εντέρου, θεσμοθετημένου από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ως ο μήνας Μάρτιος, και έχει ως στόχο την ενημέρωση, τον έλεγχο και την έγκαιρη διάγνωση της συγκεκριμένης μορφής καρκίνου, δεύτερου σε θνησιμότητα στον αναπτυγμένο κόσμο.

Advertisements

Συντάκτης: valiαmixael

Είμαι η Βάλια Μιχαήλ Έχω ασχοληθεί με την εκπαίδευση, την δημοσιογραφία και την συγγραφή βιβλίων. Έχω γράψει πάρα πολλά άρθρα για τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και τον πολιτισμό, την υγεία, την παιδεία, την οικολογία κ.λ.π., σε εφημερίδες που έχω συνεργαστεί. Τα τελευταία χρόνια εκφράζομαι μέσα από την ηλεκτρονική μου ιστοσελίδα neaonline (http://neaonlinedotcom1.wordpress) μία σελίδα επίκαιρης και ενδιαφέρουσας ύλης. Στην νέα μου ιστοσελίδα https://valimixael.wordpress.com BOOK THERAPY αναρτώ θέματα για βιβλιόφιλους όπως νέες εκδόσεις, τα βιβλία μου και συμβουλές για νέους συγγραφείς. Εάν έχετε facebook ή twitter ή google θα δείτε τις αναρτήσεις μου εύκολα στις σελίδες αυτές αφού πρώτα συνδεθείτε. Μπορείτε να μου στείλετε email στο valiamixael@gmail.com, vmixael@yahoo.com, ή να συνδεθείτε στο facebook και να αφήσετε μήνυμα στο messenger.