Αποκριάτικη Παιδική Εκδήλωση στην Πλάκα Κερατέας

Ρεπορτάζ Βάλια Μιχαήλ
neaonline

apokr. party sxol. plaka 2013 (19)
apokr. party sxol. plaka 2013 (17)
apokr. party sxol. plaka 2013 (14)apokr. party sxol. plaka 2013 (48)apokr. party sxol. plaka 2013 (22)apokr. party sxol. plaka 2013 (40)apokr. party sxol. plaka 2013 (25)apokr. party sxol. plaka 2013 (19)

apokr. party sxol. plaka 2013 (23)

apokr. party sxol. plaka 2013 (53)

Το Σάββατο 16 Μαρτίου 2013 στις 7 το απόγευμα, έγινε παιδική Αποκριάτικη Εκδήλωση, στην Πλάκα Κερατέας που διοργάνωσε ο τοπικός Εξωραϊστικός Σύλλογος.

Οι μικροί …καρναβαλιστές και οι συνοδοί τους, κατέφθασαν με τις ποιο πρωτότυπες αποκριάτικες στολές, και φορώντας το ποιο μεγάλο χαμόγελό τους διασκέδασαν, έμαθαν καινούργια παιχνίδια από κλόουν χόρεψαν στους ποιο χαρούμενους ρυθμούς βραζιλιάνικης μουσικής, κάνοντας έτσι ένα μικρό διάλειμμα από τα καθημερινά μαθήματα.

Την επιμέλεια των μουσικών επιλογών είχε το φιλόμουσο μέλος του Συλλόγου Ανδρέας Πολλάκης.Τα κομμάτια ήταν χορευτικά Latin από την Βραζιλία και την Ισπανία σε ρυθμούς samba και labanda.

Μέλη του Συλλόγου εργάστηκαν όλοι μαζί για την επιτυχημένη αυτή γιορτή και έγιναν και αυτοί για λίγο παιδιά ξεχνώντας τα προβλήματα της καθημερινότητας.
Στην εκδήλωση προσφέρθηκαν διάφορα καλούδια…πίτσες και αναψυκτικά.

Advertisements

Συντάκτης: valiαmixael

Είμαι η Βάλια Μιχαήλ Έχω ασχοληθεί με την εκπαίδευση, την δημοσιογραφία και την συγγραφή βιβλίων. Έχω γράψει πάρα πολλά άρθρα για τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και τον πολιτισμό, την υγεία, την παιδεία, την οικολογία κ.λ.π., σε εφημερίδες που έχω συνεργαστεί. Τα τελευταία χρόνια εκφράζομαι μέσα από την ηλεκτρονική μου ιστοσελίδα neaonline (http://neaonlinedotcom1.wordpress) μία σελίδα επίκαιρης και ενδιαφέρουσας ύλης. Στην νέα μου ιστοσελίδα https://valimixael.wordpress.com BOOK THERAPY αναρτώ θέματα για βιβλιόφιλους όπως νέες εκδόσεις, τα βιβλία μου και συμβουλές για νέους συγγραφείς. Εάν έχετε facebook ή twitter ή google θα δείτε τις αναρτήσεις μου εύκολα στις σελίδες αυτές αφού πρώτα συνδεθείτε. Μπορείτε να μου στείλετε email στο valiamixael@gmail.com, vmixael@yahoo.com, ή να συνδεθείτε στο facebook και να αφήσετε μήνυμα στο messenger.