Αποκριάτικο γλέντι της Δημοτικής Χορωδίας Κερατέας του Δήμου Λαυρεωτικής 10 Μαρτίου 2013

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Ρεπορτάζ Βάλια Μιχαήλ
neaonline

Η Δημοτική Χορωδία Κερατέας, στα πλαίσια των αποκριάτικων εκδηλώσεων της,
οργάνωσε την Κυριακή 10 Μαρτίου, ξεφάντωμα με παραδοσιακά αποκριάτικα δρώμενα στο Πολιτιστικό Κέντρο της Κερατέας, στις 6.30 μ.μ.
Μέλη της Δημοτικής Χορωδίας τραγούδησαν Τραγούδια της Παρέας με την συνοδεία ακορετεόν του δεξιοτέχνη και έμπειρου μαέστρου Γ. Μπελώνη.
Στην συνέχεια ο Πρόεδρος της Χορωδίας κος Βασίλης Στουραίτης ευχαρίστησε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση αλλά καί όλους όσους συνέβαλαν στην άκρως επιτυχημένη πραγματοποίηση της.
Μ ε την ευκαιρία της γιορτής της γυναίκας ευχήθηκε Χρόνια Πολλά σε όλες τις γυναίκες και ευχαρίστησε όλες όσες προσέφεραν εδέσματα και γλυκά που προσφέρθηκαν στην εκδήλωση αυτή μαζί με όλα όσα προσέφερε η Χορωδία όπως ελαφρύ γεύμα, αναψυκτικά και καλό κρασί.
Γλέντησαν με την καρδιά τους τα μέλη της Χρωδίας αλλά και οι φίλοι τους όλο το απόγευμα και μέχρι αργά το βράδυ, με αγαπημένους ρυθμούς όπως παραδοσιακούς χορούς και ρυθμούς καρναβαλιού όπως επιβάλλει το έθιμο.
Η θεματολογία των μεταμφιέσεων ήταν αρκετά μεγάλη όπως και η ανάγκη των παρευρισκόμενων για να διασκεδάσουν και να ξεχάσουν για λίγο τα προβλήματα της κρίσης στην πατρίδα μας.

Advertisements

Συντάκτης: valiαmixael

Είμαι η Βάλια Μιχαήλ Έχω ασχοληθεί με την εκπαίδευση, την δημοσιογραφία και την συγγραφή βιβλίων. Έχω γράψει πάρα πολλά άρθρα για τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και τον πολιτισμό, την υγεία, την παιδεία, την οικολογία κ.λ.π., σε εφημερίδες που έχω συνεργαστεί. Τα τελευταία χρόνια εκφράζομαι μέσα από την ηλεκτρονική μου ιστοσελίδα neaonline (http://neaonlinedotcom1.wordpress) μία σελίδα επίκαιρης και ενδιαφέρουσας ύλης. Στην νέα μου ιστοσελίδα https://valimixael.wordpress.com BOOK THERAPY αναρτώ θέματα για βιβλιόφιλους όπως νέες εκδόσεις, τα βιβλία μου και συμβουλές για νέους συγγραφείς. Εάν έχετε facebook ή twitter ή google θα δείτε τις αναρτήσεις μου εύκολα στις σελίδες αυτές αφού πρώτα συνδεθείτε. Μπορείτε να μου στείλετε email στο valiamixael@gmail.com, vmixael@yahoo.com, ή να συνδεθείτε στο facebook και να αφήσετε μήνυμα στο messenger.