Θεατρικό Εργαστήρι «ΘΕΣΠΙΣ»:Ο «Ενοχλητικός» για δυο ακόμα παραστάσεις στο Πολιτιστικό της Κερατέας

Θεατρικό Εργαστήρι «ΘΕΣΠΙΣ»:

– Ο  «Ενοχλητικός»  για δυο ακόμα παραστάσεις στο Πολιτιστικό της Κερατέας

            Μάγεψαν οι Έφηβοι στο «Όνειρο καλοκαιρινής νυκτός»

 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που  σημείωσε η παράσταση «Ο ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΣ» του Αμερικανού συγγραφέα Sam Bobrick, που παίχτηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Κερατέας απ’ το θεατρικό εργαστήρι ενηλίκων ΘΕΣΠΙΣ, στα πλαίσια των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Δήμου Λαυρεωτικής «Θορίκια»,  ο Δήμος μας αποφάσισε να επαναλάβει την παράσταση στον ίδιο χώρο το Σάββατο και την Κυριακή στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου στις 20:15.

Ο σκηνοθέτης Γιώργος Πετρινόλης έστησε την παράσταση με ευρηματικότητα και πολύ κέφι. Μαζί με τα μέλη της ομάδας, τα οποία στήριξαν ολόψυχα την προσπάθεια αυτή κατάφεραν να δημιουργήσουν μια μοναδική παράσταση και να απογειώσουν τη διάθεση ενός υπέροχου κοινού. Τους ρόλους ερμήνευσαν με ένα μοναδικό τρόπο οι: Αναστασία Αλατζά, Λουκία Μιχαηλίδη, Αναστασία Βαλαχή, Κωνσταντίνος Ελευθερίου, Έφη Κώνστα, Χρήστος Πιζάνιας, Κώστας Μιχαηλίδης.             Ονειρική ήταν όμως και η βραδιά της 9ης Σεπτεμβρίου στο κατάμεστο από κόσμο Πολιτιστικό Κέντρο Κερατέας, όπου τα παιδιά του θεατρικού εργαστηρίου εφήβων ΘΕΣΠΙΣ, παρουσίασαν το κλασσικό αριστούργημα του William Shakespear «Όνειρο καλοκαιρινής νυκτός». Η αισθητική και ξεχωριστή σκηνοθετική άποψη του  Γιώργου Πετρινόλη έδωσε στην παράσταση μια σύγχρονη αισθητική. Αξίζει να γίνει ιδιαίτερη μνεία στη σκηνογραφική δουλειά της Παναγιώτας Κρίκου, που έδωσε ιδιαίτερη μορφή και χρώμα  στο όλο έργο καθώς και τα εντυπωσιακά κοστούμια που επιμελήθηκε η Αναστασία Βαλαχή.

Τη μαγεία συμπλήρωσε με τις μουσικές του συνθέσεις ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος ο οποίος έπαιξε ζωντανά στην παράσταση πιάνο, κιθάρα και τρομπόνι. Αξεπέραστο το κέφι των παιδιών που ερμήνευσαν τους ρόλους: Νίκος Γκίζας, Έφη Παπαζήση, Βαγγέλης Μέξης, Κωνσταντίνος Ελευθερίου, Μάκης Κρίκος, Αναστασία Σωτηριάδου, Σημέλα Στουραΐτη, Ελένη Δημητρίου, Κατερίνα Βλαχάκου, Μαρία Λαιμοδέτη, Ειρήνη Στουραΐτη, Μαίρη Ζέππου, Μαρίνα Κρίκου, Κατερίνα Μπακαλάκου, Θωμάς Σέβας, Γωγώ Ζέππου, Ιωάννα Χασέ, Πλουσία Μυλωνά και Ευαγγελία Παπανικολάου.

          Ο Πρόεδρος

     Μανώλης Μπίστας

Advertisements

Συντάκτης: valiαmixael

Είμαι η Βάλια Μιχαήλ Έχω ασχοληθεί με την εκπαίδευση, την δημοσιογραφία και την συγγραφή βιβλίων. Έχω γράψει πάρα πολλά άρθρα για τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και τον πολιτισμό, την υγεία, την παιδεία, την οικολογία κ.λ.π., σε εφημερίδες που έχω συνεργαστεί. Τα τελευταία χρόνια εκφράζομαι μέσα από την ηλεκτρονική μου ιστοσελίδα neaonline (http://neaonlinedotcom1.wordpress) μία σελίδα επίκαιρης και ενδιαφέρουσας ύλης. Στην νέα μου ιστοσελίδα https://valimixael.wordpress.com BOOK THERAPY αναρτώ θέματα για βιβλιόφιλους όπως νέες εκδόσεις, εκδηλώσεις για βιβλία, συμβουλές για νέους συγγραφείς, αλλά και τα νέα μου βιβλία. Εάν έχετε facebook ή twitter ή google θα δείτε τις αναρτήσεις μου εύκολα στις σελίδες αυτές αφού πρώτα συνδεθείτε. Μπορείτε να μου στείλετε email στο valiamixael@gmail.com.