Συναυλία Χορωδιακού Τραγουδιού στα Τρίκαλα της Χορωδίας Τικάλων και Δημοτικής Ενότητας Κερατέας του Δήμου Λαυρεωτικής

Ρεπορτάζ Βάλια Μιχαήλ

https://neaonlinedotcom1.wordpress.com

 

     Το Σάββατο  22 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 8.30 το βράδυ  η  Χορωδία της Δημοτικής Ενότητας Κερατέας του Δήμου Λαυρεωτικής, πραγματοποίησε  με ιδιαίτερη επιτυχία  συναυλία στα Τρίκαλα μαζί με την γνωστή σε όλους μας Χορωδία Τρικάλων, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων, ο Ασκληπιός, με ελεύθερη είσοδο. Η Χορωδία της Δημοτικής Ενότητας Κερατέας, παρουσίασε τραγούδια του Μάνου Λοίζου και δύo Όπερες, με την καλλιτεχνική διεύθυνση του Μαέστρου Αναστάσιου Λαζάρου. Την καλλιτεχνική διεύθυνση της Χορωδίας Τρικάλων είχε η Μαέστρος κυρία Ελένη Ζιάκα.

     Οι δύο  Χορωδίες  που έχουν αποσπάσει τιμητικές διακρίσεις και άριστες κριτικές στην Ελλάδα και το εξωτερικό,  ενθουσίασαν όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση  που απήλαυσαν τις μελωδικές φωνές των συντελεστών και απέσπασαν τα θερμά χειροκροτήματα τους.

     Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος  και Πρόεδρος του  Πολιτιστικού Οργανισμού  ο Ασκληπιός  κος Χρήστος Λάππας  ο οποίος ευχαρίστησε  την Χορωδία   για  την  επίσκεψη στην πόλη  και την παρουσίαση της Συναυλία ς. Ο  Πρόεδρος της Χορωδίας Δημοτικής Ενότητας Κερατέας του Δήμου Λαυρεωτικής, κος Βασίλειος Στουραίτης  απήθυνε  χαιρετισμό του Δημάρχου Λαυρεωτικής Κωνσταντίνου Λεβαντή  που ευχαρίστησε για την πρόσκληση της Χορωδίας στα Τρίκαλα και τόνισε ότι η εκδήλωση είναι η αρχή για την σύσφιξη των σχέσεων των δύο πόλεων αλλά και συνεργασίας και σε άλλους τομείς. Ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους στην συναυλία και την φιλοξενία  στην πόλη τους.

     Παρόντες στην εκδήλωση  ήταν ο Δήμαρχος της πόλης και Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού ο Ασκληπειός κος Χρήστος Λάππας , η Αντιπρόεδρος κα Βασιλική Κάκλα, ο Τοπικός Βουλευτής κος Ταμίλος, ο Μητροπολίτης της περιοχής, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τρικάλων κος Χρήστος Κωνσταντός, και πλήθος κόσμου.Την αποστολή συνόδεψε η σύζηγος του Δημάρχου Λαυρεωτικής  κα Μαρία Λεβαντή.

 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ 
Χορωδίας Δημοτικής Ενότητας Κερατέας στα Τρίκαλα

Αφιέρωμα στον Μάνο Λοίζο,
και δύο  Χορωδιακά αποσπάσματα από όπερες του Giuseppe Verdi
  1. Κουτσή Κιθάρα
  2. Το παλιό ρολόι
  3. Παποράκι
  4. Άχ χελιδόνι μου
  5. Νανούρισμα
  6. Η γοργόνα
  7. Τζαμάικα
  8. Lombardi alla prima crociata
  9. Nabucco
Advertisements

Συντάκτης: valiαmixael

Είμαι η Βάλια Μιχαήλ Έχω ασχοληθεί με την εκπαίδευση, την δημοσιογραφία και την συγγραφή βιβλίων. Έχω γράψει πάρα πολλά άρθρα για τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και τον πολιτισμό, την υγεία, την παιδεία, την οικολογία κ.λ.π., σε εφημερίδες που έχω συνεργαστεί. Τα τελευταία χρόνια εκφράζομαι μέσα από την ηλεκτρονική μου ιστοσελίδα neaonline (http://neaonlinedotcom1.wordpress) μία σελίδα επίκαιρης και ενδιαφέρουσας ύλης. Στην νέα μου ιστοσελίδα https://valimixael.wordpress.com BOOK THERAPY αναρτώ θέματα για βιβλιόφιλους όπως νέες εκδόσεις, εκδηλώσεις για βιβλία, συμβουλές για νέους συγγραφείς, αλλά και τα νέα μου βιβλία. Εάν έχετε facebook ή twitter ή google θα δείτε τις αναρτήσεις μου εύκολα στις σελίδες αυτές αφού πρώτα συνδεθείτε. Μπορείτε να μου στείλετε email στο valiamixael@gmail.com.