Ένα ρεσιτάλ με την Άγγελα Παπάζογλου στο Λαύριο

Μια από τις σημαντικότερες παραστάσεις των τελευταίων δώδεκα ετών που έχει παιχτεί σε  όλες τις πόλεις της Ελλάδας αλλά και στο εξωτερικό, παρουσιάζει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λαυρίου  «Η ΜΙΚΡΑΣΙΑ» σε συνεργασία με το Ν.Π.Δ.Δ «ΘΟΡΙΚΟΣ» του Δήμου Λαυρεωτικής, στα πλαίσια του Φεστιβάλ «Θορίκια 2012».

Οι μαρτυρίες της Σμυρνιάς τραγουδίστριας Αγγέλας Παπάζογλου, οι οποίες διατρέχουν τα ταραγμένα χρόνια της νεότερης ελληνικήςΙστορίας, μέσα από τη μοναδική ερμηνεία της Άννας Βαγενά, θα ακουστούν ξανά την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 9, στο χώρο της ΑΚΕΛ, με  αφορμή τα ενενήντα χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή.

Οι μνήμες και ο λόγος αυτής της σπουδαίας Μικρασιάτισας,  ο βαθύς και αγνός πατριωτισμός της είναι βάλσαμο για τις ψυχές όλων μας, που δοκιμαζόμαστε καθημερινά.

Μια παράσταση που έχει χαρακτηριστεί «ρεσιτάλ γεμάτο Ελλάδα.»

Την σπουδαία ηθοποιό πλαισιώνει η Γιασεμί Κηλαηδόνη ως αναγνώστρια κειμένων από το βιβλίο του Γιώργη  Παπάζογλου «Ονείρατα της άκαυτης και της καμμένης Σμύρνης »

Εισιτήρια προπωλούνται  στο Πολιτιστικό Σύλλογο Λαυρίου «Η ΜΙΚΡΑΣΙΑ» τηλ: 22920 23114 και στα γραφεία του Ν.Π.Δ.Δ  «ΘΟΡΙΚΟΣ», πάνω από το ΚΕΠ Λαυρίου. Τηλέφωνα επικοινωνίας 22920 27774, εργάσιμες μέρες και ώρες.

 

 

 

Advertisements

Συντάκτης: valiαmixael

Είμαι η Βάλια Μιχαήλ Έχω ασχοληθεί με την εκπαίδευση, την δημοσιογραφία και την συγγραφή βιβλίων. Έχω γράψει πάρα πολλά άρθρα για τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και τον πολιτισμό, την υγεία, την παιδεία, την οικολογία κ.λ.π., σε εφημερίδες που έχω συνεργαστεί. Τα τελευταία χρόνια εκφράζομαι μέσα από την ηλεκτρονική μου ιστοσελίδα neaonline (http://neaonlinedotcom1.wordpress) μία σελίδα επίκαιρης και ενδιαφέρουσας ύλης. Στην νέα μου ιστοσελίδα https://valimixael.wordpress.com BOOK THERAPY αναρτώ θέματα για βιβλιόφιλους όπως νέες εκδόσεις, εκδηλώσεις για βιβλία, συμβουλές για νέους συγγραφείς, αλλά και τα νέα μου βιβλία. Εάν έχετε facebook ή twitter ή google θα δείτε τις αναρτήσεις μου εύκολα στις σελίδες αυτές αφού πρώτα συνδεθείτε. Μπορείτε να μου στείλετε email στο valiamixael@gmail.com.