Εντυπωσίασε η Δημοτική Φιλαρμονική Λαυρίου

 

Ένα μουσικό ταξίδι περνώντας μέσα από διαφορετικά είδη μουσικής, ροκ, σύγχρονη μπαλάντα καθώς και γνωστά κομμάτια Ελλήνων και ξένων καταξιωμένων μουσικών της δεκαετίας 1980-1990, πραγματοποίησε η Δημοτική Φιλαρμονική Λαυρίου, συνοδευόμενη από τις μελωδικές φωνές των Λουκά Πανουργιά και Μαρίας Βλαχοπούλου , υπό τη διεύθυνση του γνωστού μαέστρου Θοδωρή Λεμπέση.

Στη καθιερωμένη καλοκαιρινή της συναυλία, την Κυριακή 29 Ιουλίου στο Τεχνολογικό και Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου, η δημοτική Φιλαρμονική Λαυρίου εντυπωσίασε για την ευρεία γκάμα μουσικών τραγουδιών που εκτέλεσε καθώς και για την αρμονία του συνόλου των μουσικών της. 

Ο Πρόεδρος

Μανώλης Μπίστας

Advertisements

Συντάκτης: valiαmixael

Είμαι η Βάλια Μιχαήλ Έχω ασχοληθεί με την εκπαίδευση, την δημοσιογραφία και την συγγραφή βιβλίων. Έχω γράψει πάρα πολλά άρθρα για τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και τον πολιτισμό, την υγεία, την παιδεία, την οικολογία κ.λ.π., σε εφημερίδες που έχω συνεργαστεί. Τα τελευταία χρόνια εκφράζομαι μέσα από την ηλεκτρονική μου ιστοσελίδα neaonline (http://neaonlinedotcom1.wordpress) μία σελίδα επίκαιρης και ενδιαφέρουσας ύλης. Στην νέα μου ιστοσελίδα https://valimixael.wordpress.com BOOK THERAPY αναρτώ θέματα για βιβλιόφιλους όπως νέες εκδόσεις, εκδηλώσεις για βιβλία, συμβουλές για νέους συγγραφείς, αλλά και τα νέα μου βιβλία. Εάν έχετε facebook ή twitter ή google θα δείτε τις αναρτήσεις μου εύκολα στις σελίδες αυτές αφού πρώτα συνδεθείτε. Μπορείτε να μου στείλετε email στο valiamixael@gmail.com.