ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ από την «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ»

Την Κυριακή 15 Ιουλίου 2012 η «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ» σας προσκαλεί  στην εκδρομή που οργανώνει στο ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΚΛΟΥ για την εκδήλωση μνήμης των  θυμάτων του ναυαγίου ORIA (8 Φεβρουαρίου 1944 – 4100 Ιταλοί  στρατιώτες).

Μαζί μας  θα είναι και ο καθηγητής Ιστορίας του Πανεπιστημίου Πίζας GIUSEPPE DE LUCA. H αναχώρηση θα γίνει από τον δημοτικό χώρο στάθμευσης Κερατέας στις 09:30 πμ και η  μετάβαση με πλωτό σκάφος από τα Λεγραινά στις 10:15πμ.
Απαραίτητη η κράτηση  συμμετοχής (λόγω περιορισμένων θέσεων) στη λέσχη του Συνδέσμου, Τρίτη & Πέμπτη 19:00-21:00 τηλ: 2299069850 και στα τηλέφωνα 6932531510-6945779880.
Η εκδήλωση θα γίνει αν το επιτρέψει ο καιρός.
Το Δ.Σ της «ΧΡΥΣΗΣ ΤΟΜΗΣ»

 

Advertisements

Συντάκτης: valiαmixael

Είμαι η Βάλια Μιχαήλ Έχω ασχοληθεί με την εκπαίδευση, την δημοσιογραφία και την συγγραφή βιβλίων. Έχω γράψει πάρα πολλά άρθρα για τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και τον πολιτισμό, την υγεία, την παιδεία, την οικολογία κ.λ.π., σε εφημερίδες που έχω συνεργαστεί. Τα τελευταία χρόνια εκφράζομαι μέσα από την ηλεκτρονική μου ιστοσελίδα neaonline (http://neaonlinedotcom1.wordpress) μία σελίδα επίκαιρης και ενδιαφέρουσας ύλης. Στην νέα μου ιστοσελίδα https://valimixael.wordpress.com BOOK THERAPY αναρτώ θέματα για βιβλιόφιλους όπως νέες εκδόσεις, τα βιβλία μου και συμβουλές για νέους συγγραφείς. Εάν έχετε facebook ή twitter ή google θα δείτε τις αναρτήσεις μου εύκολα στις σελίδες αυτές αφού πρώτα συνδεθείτε. Μπορείτε να μου στείλετε email στο valiamixael@gmail.com, vmixael@yahoo.com, ή να συνδεθείτε στο facebook και να αφήσετε μήνυμα στο messenger.