Συναυλία της Χορωδίας της Δημοτικής Ενότητας Κερατέας στην Ηγουμενίτσα

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

http://neaoninedotcom1.wordpress.com

Ρεπορτάζ Βάλια Μιχαήλ

Η Χορωδία της Δημοτικής Ενότητας Κερατέας πραγματοποίησε συναυλία στις 16.6.2012, ημέρα Σάββατο και ώρα 8 μ.μ. στον υπαίθριο χώρο της κεντρικής πλατείας Ηγουμενίτσας, προσκεκλημένη από την Δημοτική Αρχή της πόλης, τον Δήμαρχο Γιώργο Κάτσινο και τον Πρόεδρο Πολιτισμού Γιώργο Κωλλέτα.
Την Χορωδία διεύθυνε ο καταξιωμένος μαέστρος Τάσος Λαζάρου και τραγούδησε τραγούδια του Μάνου Λοίζου αλλά και όπερες. Η παρουσία της Δημοτικής Χορωδίας στα μουσικά δρώμενα της περιοχής αλλά και έξω από τα σύνορα της Ελλάδος είναι συνεχής και δυναμική.
Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο Δήμαρχος της πόλης, ο οποίος χαιρέτισε την όλη εκδήλωση και επαίνεσε τους συντελεστές της Χορωδίας για την συμβολή τους στα Πολιτιστικά δρώμενα της πόλης, ο Πρόεδρος Πολιτισμού, η σύζυγος του Δημάρχου Λαυρεωτικής Μαρία Λεβαντή και πολύς κόσμος από την περιοχή της Ηγουμενίτσας οι οποίοι παρακουλουθούσαν ακόμη και από τις καφετέριες αλλά και τα μπαλκόνια των πολυκατοικιών που ευρίσκοντο γύρω από την πλατεία.
Ο Πρόεδρος της Χορωδίας Βασίλης Στουραίτης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο Πολιτισμού της Ηγουμενίτσας για την πρόσκληση και τα καλά τους λόγια και ανταλλάχθηκαν αναμνηστικά δώρα τονίζοντας ότι η συνεργασία αυτή θα είναι η αρχή μιάς μακροχρόνιας φιλίας και σύσφιξη των Πολιτιστικών θεσμών των δύο Δήμων.
Η Χορωδία της Δημοτικής Ενότητας Κερατέας απέσπασε για άλλη μια φορά κολακευτικές κριτικές και ένα ακόμη αναμνηστικό μετάλλιο που προσέφερε η Δημοτική αρχή της Ηγουμενίτσας.

Advertisements

Συντάκτης: valiαmixael

Είμαι η Βάλια Μιχαήλ Έχω ασχοληθεί με την εκπαίδευση, την δημοσιογραφία και την συγγραφή βιβλίων. Έχω γράψει πάρα πολλά άρθρα για τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και τον πολιτισμό, την υγεία, την παιδεία, την οικολογία κ.λ.π., σε εφημερίδες που έχω συνεργαστεί. Τα τελευταία χρόνια εκφράζομαι μέσα από την ηλεκτρονική μου ιστοσελίδα neaonline (http://neaonlinedotcom1.wordpress) μία σελίδα επίκαιρης και ενδιαφέρουσας ύλης. Στην νέα μου ιστοσελίδα https://valimixael.wordpress.com BOOK THERAPY αναρτώ θέματα για βιβλιόφιλους όπως νέες εκδόσεις, εκδηλώσεις για βιβλία, συμβουλές για νέους συγγραφείς, αλλά και τα νέα μου βιβλία. Εάν έχετε facebook ή twitter ή google θα δείτε τις αναρτήσεις μου εύκολα στις σελίδες αυτές αφού πρώτα συνδεθείτε. Μπορείτε να μου στείλετε email στο valiamixael@gmail.com.