ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΗΒΑΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ

Εκδίδει ψήφισμα επί της αναγγελίας του θανάτου του Αντιδημάρχου Θηβαίου Βασιλείου, το οποίο έχει ως ακολούθως:

1. Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λαυρεωτικής εκφράζει την θλίψη του για τον θάνατο του Αντιδημάρχου Θηβαίου Βασιλείου.

2. Να αναρτηθεί μεσίστια η σημαία στα Δημοτικά Καταστήματα του Δήμου Λαυρεωτικής σήμερα (26/12/2011) και αύριο (27/12/2011), ημέρα της κηδείας του, και οι Υπηρεσίες του Δήμου, των Νομικών Προσώπων και των Δημοτικών Επιχειρήσεων του Δήμου, να διακόψουν την εργασία τους την 12η μεσημβρινή της 27/12/2011.

3. Να κατατεθεί στεφάνι στην σωρό του εκλιπόντος εκ μέρους του Δημάρχου, του Δημοτικού Συμβουλίου, του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Κερατέας και των εργαζομένων του Δήμου Λαυρεωτικής.

4. Να συνοδεύσει την νεκρώσιμο ακολουθία η Φιλαρμονική της Κερατέας.

5. Να παραχωρηθεί, τιμής ένεκεν, δωρεάν τάφος στο Δημοτικό Κοιμητήριο της Κερατέας.

6. Η κηδεία του εκλιπόντος Αντιδημάρχου Θηβαίου Βασιλείου να γίνει με δαπάνη του Δήμου Λαυρεωτικής, κατά το άρθρο 140 παρ. 4 του Ν. 3463/2006.

7. Εγκρίνει την διάθεση ποσού 4.000,00 € σε βάρος του ΚΑ 00-6124 «Έξοδα κηδείας Δημάρχων και Προέδρων Κοινοτήτων» του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2011.

8. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη του εκλιπόντος, στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαυρεωτικής.

9. Το παρόν ψήφισμα να σταλεί στους οικείους του εκλιπόντος και να δημοσιευθεί στον τοπικό τύπο.

10. Να σταλεί το παρόν Ψήφισμα στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων (Π.Ε.Δ.) Αττικής.

Αιωνία του η μνήμη

Advertisements

Συντάκτης: valiαmixael

Είμαι η Βάλια Μιχαήλ Έχω ασχοληθεί με την εκπαίδευση, την δημοσιογραφία και την συγγραφή βιβλίων. Έχω γράψει πάρα πολλά άρθρα για τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και τον πολιτισμό, την υγεία, την παιδεία, την οικολογία κ.λ.π., σε εφημερίδες που έχω συνεργαστεί. Τα τελευταία χρόνια εκφράζομαι μέσα από την ηλεκτρονική μου ιστοσελίδα neaonline (http://neaonlinedotcom1.wordpress) μία σελίδα επίκαιρης και ενδιαφέρουσας ύλης. Στην νέα μου ιστοσελίδα https://valimixael.wordpress.com BOOK THERAPY αναρτώ θέματα για βιβλιόφιλους όπως νέες εκδόσεις, τα βιβλία μου και συμβουλές για νέους συγγραφείς. Εάν έχετε facebook ή twitter ή google θα δείτε τις αναρτήσεις μου εύκολα στις σελίδες αυτές αφού πρώτα συνδεθείτε. Μπορείτε να μου στείλετε email στο valiamixael@gmail.com, vmixael@yahoo.com, ή να συνδεθείτε στο facebook και να αφήσετε μήνυμα στο messenger.